|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה|האם אפשר לשלב 2 עמודי PHP ל1 ושיהיו לחוד ?
אהלן,
יש לי פונקציה ב JS שפתוחת כמו POPUP , אני רוצה שבתוך ה POPUP יהיה תיבות Checkbox . לאחר שהגולש ייסמן את כל הפרטים, הוא יילחץ על X (יש את ה X כבר ב POPUP ) . ולאחר שהוא סימן את כל ה X אני צריך לקבל את מה הוא סימן ומה לא לעמוד שבו יש את הכפתור SUBMIT . זה כאילו לחבר 2 עמודים ייחד, בעיקרון זה לא באמת פותח עמוד אלא זה פותח POPUP על העמוד שבו יש את ה SUBMIT . תודה רבה לעוזרים, המשך יום נעים ... |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לא הבנתי כמעט כלום.
אתה רוצה נגיד שיפתח פופ-אפ שיש בו צ'קבוקסים שמכיל בvalue שלו דפים וכל הצ'קבוקסים שהלקוח סימן בפופ-אפ הזה יפתח בחלון המקורי (שממנו נפתח הפופ-אפ) את הדפי PHP שסומנו בvalue של הצ'קבוקסים? משהו כזה? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
לא אחי הרבה פחות מסובך .
תקשיב, יש מערכת צור קשר שבה יש מספר פרטים שהם : שם השולח : מספר פלאפון: ואז יש כפתור שנקרא, "סיבת יצירת קשר" , כאשר הוא לוחץ על זה נפתח פופ אפ , שבעצם הפופ אפ זה עמוד חדש שנפתח באמצעות JS על אותו עמוד . ובתוך העמוד פופ אפ יש מספר צ'קבוקסים , 1.מעוניין לרכוש שרתים . 2.בלה בלה בלה. ואז לאחר שהוא בחר משהו הוא עושה X , זה סוגר את הPOPUP ואז הוא עושה " שלח הודעה" ומה שהוא בחר ב POPUP יהיה כלול בטופס . מקווה שהבנת, תודה רבה ... |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אז למה לעשות ככה, אם ניתן פשוט לעשות div נסתר ועם js לעשות שהוא נגיד מסמן V בסיבת יצירת קשר ואז ה div החדש נפתח..
הכי פשוט.. דוגמא: http://www.d4y.co.il/contact.php (קיים אתר פעיל..) |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
זה לא באמת טופס, אני הבאתי פה דוגמא .
אני צריך את זה ב POPUP כי יש משהו כמו 40 צ'קבוקס, ושם בתוך ה POPUP אני עושה פס גלילה . תודה בכל מקרה ... |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אוקי הבנתי אותך, האמת שזה מאוד פשוט, הבעיה היא שאתה חייב לעבוד פה עם ג'אווה סקריפט וזה משהו שאפשר לעקוף.
אם אתה רוצה, אתה יכול לגשת באמצעות קוד JS לגשת לחלון שהיה אחראי לפתיחת החלון הפופ-אפ. קוד:
window.opener קוד:
window.opener.document.getElementById(id1).value=document.getElementById(id2).value; |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|