הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
22-07-09, 00:19 | # 1 |
חבר בקהילה
|
[דרושים ] כותבי תוכן בנושאי עיצוב אתרים , קידום אתרים , בניית אתרים
דרושים כותבי תוכן בעל נסיון בכתיבה , עדיפות בתחום האינטרנט בניית אתרים קידום אתרים ועיצוב אתרים.
כמו כן התשלום הוא על כל מאמר , המקוריות של התוכן היא החשובה ביותר , תוכן מעותק לא מקובל על הדעת. כותבי התוכן צריכים לספק את הנושאים עליהם יכתבו המאמרים , בחלק מהמאמרים נוכל לעזור ולספק חומר מקדים הרוב אבל תאלצו לעשות מחקר אודות הנושא ואז לכתוב עליו. דרושים בין 10 ל 25 מאמרים. מחיר של מאמר של 400 מילים נע בין 30 ל 45 ש"ח תלוי באיכות הכתיבה והתוכן. מעוניינים יכול לאגיב כאן ולהציג דוגמאות או לשלוח דוגמאות ומחירים למייל Office@wsd.co.il |
22-07-09, 02:36 | # 2 |
חבר מתקדם
|
מאמרים בנושא עיצוב אתרים? איזה מאמרים אפשר כבר לכתוב על זה?
כנ"ל לגבי בניית אתרים.. 2-3 מאמרים על איך עושים ומה.. וזהו..? אולי מדריכי לכל מיני דברים בעיצוב..? ומדריכים לשפות תכנות שונות בבניית אתרים?
22-07-09, 02:52 | # 3 |
חבר בקהילה
|
צור קשר
22-07-09, 07:59 | # 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני יכול לתת לך 10 נושאים בשלוף מבלי להתאמץ חשיבות עיצוב אתר אינטרנט , בעזרת פלטת צבעים כיצד לבחור את העיצוב המתאים לעסק שלך הדרך הנכונה לעיצוב לוגו. האם לעיצוב אתר אינטרנט יש חשיבות עתידית לקידום. ועוד ועוד ועוד ובניית אתרים? יש מיליון לא 2 -3 אבל אני לא הכנס לזה , במידה ואתה לא מתאים לדרישה יכולת פשוט לא לענות. |
|
22-07-09, 08:00 | # 5 |
חבר בקהילה
|
|
22-07-09, 09:08 | # 6 |
אחראי פורום
|
אשמח אם תיצור קשר,
פרטים בחתימה. |
22-07-09, 14:38 | # 7 |
חבר בקהילה
|
|
22-07-09, 14:56 | # 8 |
חבר מתקדם
|
אולי אני באמת לא מתאים.
אבל שאלתי כי אני לא מבין איזה מדריכים כבר יש על זה.. :S בחירת הלוגו המתאים לעסק שלך איי איי איי.. מי ישמע איזה בחירה קשה זאת לוגו.. >_<.. בכל מקרה.. סה"כ שאלתי אם התכוונת למדריכים לבניית אתר- שפות תכנות. ומדריכים לעיצוב אתר- מדריכים לעיצובים של כל מיני דברים.
22-07-09, 15:49 | # 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
23-07-09, 00:32 | # 10 |
חבר בקהילה
|
צר לי אך לא נוצר קשר כניראה לא אישרתי אך לא הגיעה בקשה
אשמח עם תיצור קשר שוב
|