|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים מעצב,מקודד,משווק ומקדם אתרים
יש לנו מספר פרוייקטים עם פוטנציאל גבוה,
אנחנו מחפשים מעצב לעיצוב מספר אתרים, מקודד, משווק, ומקדם אתרים.. אני צריך חברה שיעבדו כצוות עם ראש פתוח לפיתוח אתרים ורעיונות לאתרים, שיהיו חלק מהעסק, לא בעלי עסקים שמחפשים עבודה כפרילנסרים, כי התשלום פה יתבצע לאחר התוצאות מהאתרים, אנחנו נעבוד כצוות פיתוח, עם רעיונות וכו'.. בעסק של פרוייקטים משהו שונה.. פרטים ראשונים נא להשאיר פה . יום נעים
# 4 |
עסק רשום [?]
|
בגדול כן, הם יהיו חלק מהפרוייקט, אני לא יכול בדיוק לציין כאן, אבל אתה לא ניראלי מתאים, לא משהו אישי, אבל זה לא יתאים לבעלי עסקים פעילים כמו שלך, ועוד סיבה, לא אישית או משהו, שאני לא יכול לציין כאן.
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
העבודה שלי בכול תחום שצינתי, ההיא בערך כמו כול העובדים ביחד, אני גם מקודד חלק , גם מתכנת , וקצת מעצב מה שאני יכול. ולגבי "במידה ולא יהיו הכנסות" אז ככה, לפי מחקר שוק שעשיתי ושאלתי אנשים על הפוטנציאחל ברעיונות, יש ברוב הפרוייקטים פוטנציאל אדיר ובשאר פוטנציאל של אתר שיכול להכניס בלי בעיה 150-250 בחודש. ואלה שיותר אז 250 + וכאן זה עבודה של צוות שיקבלו מהרווחים, והם יקבלו יותר מתשלום רגיל עבור העבודה שלהם, למשל עם קידוד של עבודה מסויימת עולה 120 שקל, אז כאן זה יותר, בהתאם להכנסות. אבל יש פה גם איזה סיכון קטןטן , למרות ש 99.999999999 אחוז שזה מניב הכנסות מצויין, ונ.ב - חלק מהפרוייקטים כבר עכשיו מניבים הכנסות.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|