![]() |
# 1 |
אחראי קהילה
|
ASP to HTML
שלום,
יש לי דפי ASP שפיתחתי במערכת. כלומר.. page.asp?id=1 וכן הלאה אני רוצה שזה יהיה domain/שם הדף.html יש כאלה שעושים את זה בPHP, אני צריך בASP. לא מצאתי הסבר באינטרנט, אשמח אם מישהו ידע להסביר לי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
זה לא קשור לשפה זה קשור לקובץ .htaccess
תחפש מידע על mod rewrite |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
הוא לא מדבר על השפה, אלא על להציג דף ASP כHTML.
בכל מקרה mod rewrite עובד על שרתי אינטרנט מסוג Apache ולא בIIS(שרתי האינטרנט הדרושים להרצת קבצים בשפת ASP/ASP.NET).
![]() |
# 5 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
אנחנו כולנו יודעים על איזה שרת אפשר להריץ מה :\ הרגע כתבו שיש פתרון דומה לשרתי ווינדוס. אז למה סתם לדבר? |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
כשאני כתבתי את ההודעה ההודעה שלו(Shillo) עוד לא פורסמה, לכן הגבתי(ולאו דווקא ספציפית לפותח האשכול, אלא shimlash שאמר מידע לא נכון).
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
תמיד לומדים משו חדש
|
![]() |
![]() |
# 8 |
אחראי קהילה
|
אם יש לי ISAPI Rewrite מה אני עושה הלאה?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Fatal Error
|
אם התקנת את המודול הזה ע"ג ה IIS, תפתח את הקובץ httpd.ini. השורה הראשונה שתמצא בו היא:
PHP קוד:
איך אמורים לכתוב את זה? PHP קוד:
ושים לב שההתחלה שרשמתי לך תתפוס לגבי כל קבצי ה ASP באתר שלך. יש גם אפשרות לכתוב RegExpים ספציפית לכל עמוד ועמוד. בהצלחה! ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|