|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
נחמד אחי, אבל לא שווה
את ה70 דולר יילך לדעתי במכירות שרתי משחק ...
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
שעש
ציטוט:
אתה לא צריך להתעצבן ולהשתמש במילים לא יפות לקבל את רצונך. בכל מקרה - אתה רוצה לדבר על פוטנציאל... שרתי-משחק: נעזוב לרגע את זה שהוא לא בדיוק מתאים... איזה עתיד כבר יכול להיות בדומיין לחברת איחסון או שרתי משחק? כאילו באמת, בתחום הזה מי בכלל שם לב לדומיין... החברה היא זו שקובעת את האיכות שלה, לכן חברה יכולה להיקרא hostkids, וזה לא מעיד על כלום. דבר שני, איזה כסף כבר יש בתחום הזה? מזמן התחום הזה הפך כמעט ללא-רווחי, וגם אם כן - השקלים המעטים שאתה עושה על זמן תמיכה וכו' - פשוט לא שווים את זה. אתה משקיע חודש שלם זמן רב כל יום, בממוצע לפחות שעה להרויח מה ? - 100-150 שקל? משהוא שאולי יותר מתאים, אבל אני לא חושב שגם הוא יהיה רווחי: להתחיל שם לא עוד פורטל משחקים, אבל מערכת להתאים FCMים. לדוגמא, רשימת המשחקים. נכנסתי לאיזה משחק. יש לי שם רשימה של כל האנשים שרוצים ברגע זה לקבוע FCM. בנוסף יש לי עוד מידע על שמות השחקנים,השרת וכו' אני יכול להיכנס, יהיה שם צא'ט בקטנה שיוכלו השניים לדבר טיפה - סתם לסדר עניינים - אני מביא את שאר הקבוצה והנה -FCM בתוך פחות מ-3-4 דקות. אם זה ילך - תמשיך בלהפוך את זה לפורטל - אבל שהפורטל יהיה מסביב. אל תשכח למה האתר הוקם. חוץ מהרעיון שהבאתי, שגם בו איני חושב שיהיה רווח - הדומיין הזה בזבוז... |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|