![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה/שותפות Pflyff.co.il
האתר יש בו השקעה ממש קטנה מצד כמה משתמשים שהיו בו בעבר,
כרגע כמו שאמרתי אין כניסות, לא פרסמתי.. רק יש כמה שפעם ב נכנסים.. אני רוצה הצעות על המכירה, כרגע יש בפנים מערכת IPB 3.0 המערכת עצמה לא למכירה, היא עם רישיון שלי.. מה שכן הקונה יקבל את המסד נתונים ויוכל לשים את האתר על מערכת 2.0 או גרסה אחרת של IPB יש פוטנציאל רב לעשות שם אתר קהילה ל flyff עם פורטל ופורומים של המשחק. נמכר בגלל שהנושא של flyff אני לא מבין בו, ויש לי את האתר רק בגלל פירוק שותפות. מקודם מעט בגוגל.. הדומיין תקף לעוד 8 חודשים בערך... פתוח להצעות - בפרטי. בבקשה לא לתת כאן ביקורת על האתר . יש אפשרות לקבל גם עיצוב בתוספת תשלום סמלי מאוד..
אלון אברג'ל 050-555-66-93 בניית אתרים | קידום עסקים ברשת | שיווק ויזמות | ניהול פרויקטים ![]() Last edited by Alon Abergil; 05-01-10 at 19:11.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
הוא לא מוכר את הרישיון. הוא מוכר את המסד + הדומיין
# 9 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
דבר ראשון אני בקשתי לא לתת הערות על האתר לא? אז למה אתם תמיד מחפשים תעקיצות האלה? דבר שני, מי שמבין שתחום של flyff ובמצב השוק יבין שכרגע יש ביקוש רב לשרתי flyff וה-103 הודעות שיש זה מפרסום ממש ממש מינימלי, ואני פניתי פה לאנשים שמהתחום שאני אישית מכיר פה כמה שאולי הם יתעניינו, כי יש להם כאן תשתית מוכנה לאתר, וקצת פרסום ודומיין שהם כבר יבינו מה המשמעות שלו. אני לא פניתי למישהו שמעוניין לקנות אתר כמוך ואז להרוויח חודשי.. אז בבקשה די עם הערות, אמרתי לא רוצה לשמוע הערות על האתר , אני יודע מראש מה יש לכם להגיד וזה כי זה לא רלוונטי אליכם. תודה
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|