|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
![]() בוקר טוב לכל גולשי הוסטס מבצע חסר תקדים לגולשי הוסטס בלבד עיצוב אתר בסדר גודל בינוני - בחינם כן כן שמעתם טוב בחינם למה אני מתכוון שאני אומר עיצוב לאתר בינוני ?? העיצוב יכול להיות עיצוב לאתר רדיו עיצוב מיני סייט סט של לוגו + 3 באנרים עיצוב של אתר שיווקי ועוד . עיצובי פורומים או פורטלים לא יתקבלו אתם בטח שואלים את עצמכם איפה פה הקא'ץ אין פה קא'ץ אנו רק רוצים להרחיב את תיק העבודות שלנו התנאים הם כאלה : כל אתר קיים בסדר גודל של מינימום 250 משתמשים רשומים או מישהו בעל רעיון לאתר עם פוטנציאל שעוד לא בנויי ויכול להצליח איך מבקשים עיצוב?? את הבקשה אתם תבקשו לפי הטופס הבא : *שם מלא *כתובת אתר במידה ויש | אם אין אתר אפשר לשלוח לי בפרטי מה הרעיון הייחודי שלך לאתר מצליח *במידה וזה אתר בנויי כמה רשומים יש לאתר | במידה וזה רדיו כמה מאזינים קבועים יש לרדיו **הערות חשובות** העיצובים יעוצבו בזמן הפנויי של מעצבי העסק וזאת כדי לא לפגוע בלוזים של הלקוחות שכן משלמים העיצובים יעוצבו לשני גולשים בלבד *צוות פרוסטייל יבחר בשני הגולשים שיראו לנו הכי מתאימים* התנאי לשני הגולשים שיבחרו פשוט וברור ביותר 1. אותו לקוח שמקבל תעיצוב בחינם ימלא טופס כמו כל לקוח של חברתינו אך במקום תשלום הוא ישים באנר של העסק בראש האתר למשך 3 חודשים אתר שיחליט להוריד את הבאנר או לסגור את אתרו טרם עברו שלושת החודשים של ההסכם יחוייב במחיר מלא של העיצוב. *לאתרי רדיו יש אפשרות לשים גינגל של העסק ברדיו כל שעה עגולה במקום באנר* *הבקשות הם אך ורק כאן מי שיפנה אליי לפלאפון,למסן,לאיי סי או לפרטי יענה בשלילה* אז יאלה חברים תתחילו לבקש Last edited by prostyle; 09-01-10 at 12:44.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|