|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
עוד עיצוב בחינם + תקרית מצערת מיום שישי [כנסו לפרטים (וכמובן הורדה)]
ביום שישי שחקתי כדורגל בצהוריים עם חברים מהתיכון אחרי חצי שעה באמצע ריצה דרכתי לא נכון עם הרגל וכנראה נקעתי אותה או משהו וזה כואב כל פעם שאני רק דורך עליה.
מושר השכל: לא לקנות נעליים מגלי (Gali) או איך שלא כותבים את זה הם מביאות מזל מנחוס קניתי אותם כי החנות שהציתי לקנות בה נעלי כדורגל של נייק היתה סגורה יום שיש לפני שובעיים אז קניתי בסוף בגלי ועשיתי את הטעות של החיים שלי חרא של נעלי כדורגל. אבל פיציתי את עצמי בנעלי ספורט של נייק :qqb006: טוב כמנהגי כל כמה זמן אני מביא PSD של עיצוב בחינם לכולם אז הינה קבלו אותו. הוא היה בשימוש בעבר אבל כעת הוא מונח חסר אונים ומסכן במחשב שלי, אזב במקום למחוק אותו אני מביא אותו בחינם לכולם. כמו שאתם יודעיםש אני מביא עיצוב בחינם את יכולים לעשות איתי מה שבא לכם אפילו לדרדר אותו לזנות. :qqb006: תמונה כדי שתדעו מה אני שם לכם בראר: כן אני יודע שהוא כוסון וחתיך אז לא צריך להתנפל על הלינק! (צוחק :qqb006: ) ![]() תודה לRAR.co.il על אירוח התמונה בצורה מקצועית וטובה ואמינה ובטוחה ומאובטחת בצופן של 128 ביט. הורדה: http://rapidshare.de/files/8606568/Flashserv2.rar.html תגובות חברה! כמה שיותר תגובות יותר עיצובים בחינם! :qqb007:
|
|