|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[מוכר] LG KU990-מכשיר מגע במחיר מדהים.
למכירה- מכשיר מגע של חברת Lg מדגם KU990 במחיר הזול בארץ!
תכונות: מצלמה 5 מגה-פיקסל עם זום ופלאש אוטומטיים, ובנוסף זום דיגיטלי. נגן MP3+MP4 הכולל תמיכה בקבצי Divx-בין המכשירים היחידים בשוק התומכים בפורמט זה (ללא תוכנות צד שלישי). דור 3.5 לתקשורת נתונים מהירה. מסך מגע 3 אינץ'. כפתור נעילה ייעודי בצד. קישוריות: USB, BLUETOOTH. כולל רדיו מובנה. ללא שריטות! המכשיר מגיע עם מטען+עט מגע. המחיר: 650 ש"ח. מחירון: 1299 ש"ח, ראו זאפ. *****בנוסף למעוניינים: המכשיר+קונסולת WII במחיר מיוחד, לפרטים צרו קשר (ניתן לרכוש את כל אחד מהמוצרים בנפרד). אזור: אשדוד. טלפון שלי: 0549093116- ניתן להתקשר בין 9:00 ל23:00 . אימייל: TAL9409@GMAIL.COM טל יוסף. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
למען האמת - למכשיר מגע אני הופתעתי, יש בבעלותי אחד כשנתיים וחצי (ממש ממש יומיים אחרי שהוא יצא בסלקום קניתי) ואני מרוצה ממנו ממש והוא עמיד, פעם אחת לא הלכתי לחנות בשביל לתקן אותו - ותאמינו לי הוא מכיר את הרצפה טוב טוב ...
אולי אני אקנה עוד אחד מתנה לאחותי, רק אפשר לדעת מה סיבת המכירה ?
# 4 |
חבר בקהילה
|
סיבת המכירה היא כי החלפתי למכשיר חדש.
אין סיבה אחרת: המכשיר ללא שריטות או/ו פגמים כלשהם. SpiKerG, הWII אינו קורא צרובים והמחיר שלו בנפרד 800 ש"ח, היה אצלי חודשיים שימוש כולל של שעתיים אולי, כולל 2 שלטים + נונצ'אק וכולל את כל התוספות שמקבלים עם הWII-מעמד, כבלים וכו'. Last edited by TALTOL2020; 30-03-10 at 18:32.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|