הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג)

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 28-06-10, 02:21   # 1
anti
חבר על
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

anti לא מחובר  

למכירה | סיגריות אלקטרוניות במחיר מצחיק!!! מקבל מלא אפשרויות!! משלוח חינם!

סיגריה אלקטרונית לגמילה מעישון וסתם בשביל הכיף!
ללא טבק, ללא ריחות מסריחים, לא מזהם ולא מסרטן. ללא אש!
מוציא עשן !!! הרבה! מגיע עם מטען, הסיגריה, ו10 מילויים!
ללא ניקוטין!!! (יש אופציה לעם ניקוטין ללא תוספת תשלום זה תלוי במילויים)

ניתן להזמין בנוסף מילויים בטעמים עם רמות ניקוטין שונות!
טעמים: אוכמניות, ענבים, מנטה, רגיל, וטבק. בקרוב גם לימון!
כל מילוי מספיק לכ 200 שאכטות! ויש בחבילה 10 מילויים!
מחיר לחבילת מילויים: 30 ש"ח!

המחירים כוללים משלוח בדואר רגיל בישראל ,
למעוניינים בדואר רשום ללא אישור מסירה בתוספת תשלום של 7 ש"ח
עם אישור מסירה: בתוספת של 10 ש"ח
דואר 24: בתוספת 2 ש"ח
כמו כן ניתן להוסיף מתאם USB לשקע חשמל ישראלי בתוספת תשלום של 20 ש"ח.

תמונות:
http://img15.imageshack.us/img15/8181/fffffmu.jpg
http://img3.imageshack.us/img3/3989/photo0254x.jpg

זמן משלוח:
שלחתי כבר לבחור אחד והוא היה מרוצה מאוד,
הגיע אליו ממש יום אחרי ולא שלחתי בדואר 24..
בעיקרון עד 7 ימי עסקים..

מחיר המוצר בארץ נע בסביבות 400-500 ש"ח
ניתן לראות בזאפ שהמחיר הזול ביותר הוא 100 ש"ח!
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog...8%e5%f0%e9%fa+
בג'נטלמן המחיר הוא 499 !! בדוק!

המחיר שלי בשביל חברי הפורום כולל משלוח הוא 75 ש"ח!!! כן כן!! הכי זול בארץ!
ניתן להחליף את החבילת מילואים הרגילה המגיעה עם הסיגריה לחבילה בטעם מנטה ללא תוספת תשלום!

זול זול!!!
מקבל: PAYPAL כPERSONAL PAYMENT בלבד
libertyreserve / מזומן / צ'ק / העברה בנקאית / הפקדה בנקאית / דואר / מזומן בזמן / כל דרך אחרת שאתם רוצים!
  Reply With Quote
ישן 28-06-10, 09:23   # 2
SpiKerG
חבר על

מיני פרופיל

SpiKerG לא מחובר  

http://www.dealextreme.com
  Reply With Quote
ישן 28-06-10, 10:04   # 3
En-Solutions
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

En-Solutions לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי SpiKerG צפה בהודעה
הבחור כאן רוצה לעבוד, למכור ואתה בא והורס לו - למה?
זה בגלל שזה באנטרנט וכאן אנשים לא תמיד מכבדים אחד את השני, אני רוצה לראות אותך בא לאיזה סוכנות רכב ולפני שמישהו בא לסגור עסקה על רכב אתה עוצר אותו ואומר לו עזוב את המקום הזה לך תקנה במקום שם ליד יש אותו רכב ב10 אלף שקל פחות... אני לא בטוח שהיה לך אומץ לעשות את זה כי בטח היית חוטף איזה סטירה (במקרה הטוב).

עכשיו בוא אני אתן לך כמה נקודות למה כן כדאי לרכוש מהבחור כאן.
בהשוואה לדיל אקסטרים המחיר שלו אמנם קצת גבוה אבל לדעתי יותר משתלם..
1 - זה בארץ, זמן הגעה תוך 24-48 שעות. דיל אקסטרים יכול להגיע לחודש וחצי זמן משלוח ואפילו יותר ואני מוכן לשלם 10 שקלים יותר בשביל לקבל מוצר תוך 24-48 שעות.
2 - יש לך למי לפנות ברגע שהמוצר לא עובד או מקולקל - בדיל אקסטרים גם אפשרי גם אבל אני מבטיח לך שבשביל ה50 שקל ששילמת אתה תוותר על התענוג של להתווכח איתם.
3 - בדיל אקסטרים זה יעלה לך בערך 40-50 שקל נניח, אם יחליטו לעצור לך את זה במכס תצטרך ללכת להוכיח שזה מתחת ל50 דולר, אמנם תשחרר בחינם אבל בזבזת זמן ששווה כסף

** להבהיר לכולם - אין לי שום קשר למוכר אני באמת חושב ככה ובאמת מעצבן לראות שאנשים מחפשים איפה להרוס אחד לשני.. אני באופן אישי אם הייתי מחפש להזמין אני חושב שהייתי מזמין דרכו ולא מחו"ל... בפעם האחרונה שאני הזמנתי מדיל אקסטרים המוצר עבד יומיים...

שורה תחתונה - אחלה מחיר לדעתי, אני חושב שאתה צריך למכור אפילו יותר גבוה אלה אם אתה מזמין כמויות מסחריות וזוכה להנחות של כ50 אחוז מדיל אקטסרים ואז אני יכול להבין אותך ואת המחיר...
שוב בהצלחה!
  Reply With Quote
ישן 28-06-10, 10:04   # 4
ben the master
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל ben the master Send a message via Skype™ to ben the master

ben the master לא מחובר  

איך אפשר ליצור איתך קשר ?
אני מעוניין להזמין
  Reply With Quote
ישן 28-06-10, 10:21   # 5
SpiKerG
חבר על

מיני פרופיל

SpiKerG לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי En-Solutions צפה בהודעה
זה בגלל שזה באנטרנט וכאן אנשים לא תמיד מכבדים אחד את השני, אני רוצה לראות אותך בא לאיזה סוכנות רכב ולפני שמישהו בא לסגור עסקה על רכב אתה עוצר אותו ואומר לו עזוב את המקום הזה לך תקנה במקום שם ליד יש אותו רכב ב10 אלף שקל פחות... אני לא בטוח שהיה לך אומץ לעשות את זה כי בטח היית חוטף איזה סטירה (במקרה הטוב).

1 - זה בארץ, זמן הגעה תוך 24-48 שעות. דיל אקסטרים יכול להגיע לחודש וחצי זמן משלוח ואפילו יותר ואני מוכן לשלם 10 שקלים יותר בשביל לקבל מוצר תוך 24-48 שעות.
2 - יש לך למי לפנות ברגע שהמוצר לא עובד או מקולקל - בדיל אקסטרים גם אפשרי גם אבל אני מבטיח לך שבשביל ה50 שקל ששילמת אתה תוותר על התענוג של להתווכח איתם.
3 - בדיל אקסטרים זה יעלה לך בערך 40-50 שקל נניח, אם יחליטו לעצור לך את זה במכס תצטרך ללכת להוכיח שזה מתחת ל50 דולר, אמנם תשחרר בחינם אבל בזבזת זמן ששווה כסף

** להבהיר לכולם - אין לי שום קשר למוכר אני באמת חושב ככה ובאמת מעצבן לראות שאנשים מחפשים איפה להרוס אחד לשני.. אני באופן אישי אם הייתי מחפש להזמין אני חושב שהייתי מזמין דרכו ולא מחו"ל... בפעם האחרונה שאני הזמנתי מדיל אקסטרים המוצר עבד יומיים...

שורה תחתונה - אחלה מחיר לדעתי, אני חושב שאתה צריך למכור אפילו יותר גבוה אלה אם אתה מזמין כמויות מסחריות וזוכה להנחות של כ50 אחוז מדיל אקטסרים ואז אני יכול להבין אותך ואת המחיר...
שוב בהצלחה!
אני לא התכוונתי להרוס שום מכירה , הוא לוקח מחיר כפול אז זה שDX מציעים .
וכאפה אף אחד לא יתן לי אני מבטיח לך , עוד לא נולד אחד כזה...
מה גם שקרו מקרים כאלו שאמרתי לאנשים שבמקום אחר יותר זול (אפילו אנשים שאני לא ממש מכיר) והמוכר לא עשה כלום , כי יום למחרת המשפחה שלו תקרא עליו קדיש ...

והמשלוחים באים אחרי שבוע גג, כי הזמנתי מהם לא פעם אחת...

**ושלא תחשוב שאני איזה ערס או איזה אחד בריון , לפי התגובה שלי אתה אולי תחשוב ככה , ממש לא , הכבוד העצמי שלי קודם לכל ..**
  Reply With Quote
ישן 28-06-10, 11:08   # 6
~The_Sultan~
חבר על

מיני פרופיל

~The_Sultan~ לא מחובר  

En-Solutions - כל הכבוד.. גם אותי עיצבנה התגובה שלו אבל לא רציתי להגיב לו
SpiKerG - אתה בנאדם שפל
  Reply With Quote
ישן 28-06-10, 11:11   # 7
Moshe1010
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Moshe1010 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי En-Solutions צפה בהודעה

שוב בהצלחה!
בקשר לסעיף 3, אפשר לשלוח פקס ושולחים לך את זה לדואר הקרוב ליד הבית, החיסרון: לוקח עוד 7 ימי עסקים לערך.
  Reply With Quote
ישן 28-06-10, 14:35   # 8
anti
חבר על

מיני פרופיל

anti לא מחובר  

SpiKerG, לא כל המשלוחים מגיעים תוך שבוע, יש מוצרים שמתעקבים חודשים. בכל מקרה, אתה רוצה אתה מוזמן לפנות לDX ולקנות מהם אני לא מכריח אף אחד לקנות דרכי.
אני אומר, שבג'נטלמן מוכרים את אותה סיגירה בידיוק ב500 ש"ח, לך תגיד לבעלים שם למה הוא מוכר את זה ככה.

Moshe1010, לא בהכרח, יכול להיות שתצטרך להביא אישורים שזה אכן חוקי במדינת ישראל ויש אישור ממשרד הבריאות והכל..
כמובן שאני מייבא בצורה חוקית עם אישורים והכל.

ben the master, ניסיתי להתקשר למספר הטלפון שבחתימך אך לא ענית. שלחתי לך את המספר שלי בפרטי

En-Solutions, תודה על העזרה בחור. אתה בחור טוב

אגב, כמו כן DX לא מקבלים את כל האפשרויות תשלום שאני כתבתי פה.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום