הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
11-07-10, 17:38 | # 1 |
חבר וותיק
|
ביקורת | GetSteam.info תשיג את הסטים שלך בחינם!
GetSteam זו בעצם תחרות על משתמשי סטים מקורים וחוקיים.
הפרסים יהיו משתמשי סטים בחינם, כמובן משתמשי סטים חוקיים ולא גנובים. כל מה שיש לעשות הוא להירשם לתחרות, לאשר את עצמך במייל, להתחבר ולפרסם את הלינק האישי שקיבלת. בסיום התחרות למי שיהיה את מספר המופנים הגדול יינצח ויזכה בפרס! לכניסה לאתר: http://www.GetSteam.info התאריך לתחילת התחרות הוא: 11.7 התאריך לסיום התחרות הוא: 11.8 שיהיה לכולם בהצלחה!
בברכה, מאור. מייל: maorgetter@gmail.com מוזיקה לעסקים | מוזיקה לבתי קפה | מוזיקה למסעדות מסיבת אוזניות | מסיבות שקטות | אוזניות לאירועים Last edited by MaorGetter; 11-07-10 at 17:42.. |
11-07-10, 17:47 | # 2 |
מנהל ראשי
|
ניסיתי לקרוא את חוקי התקנון (http://getsteam.info/takanon) ... הם פשוט לא היו שם.
|
11-07-10, 17:48 | # 3 |
חבר וותיק
|
כן אני עובד על זה עם עוד כמה אנשים, בערב זה יעלה
תודה רבה.
11-07-10, 21:32 | # 4 |
חבר בקהילה
|
העיצוב סבבה לגמרי, רק שים לב שכשעוברים על הקישורים בבאר אז הקישורים זזים לצד ימין...
11-07-10, 22:27 | # 5 |
חבר בקהילה
|
אתר חמוד מערכת חינמית.
תפרסם במירק או בפורומים של גיימרים , אני בספק עם יש מישהו בפורום הוסטס שמתעניין בסטים. |
12-07-10, 01:05 | # 6 |
חבר בקהילה
|
|
12-07-10, 01:35 | # 7 |
חבר וותיק
|
mrns - עלק חינמית Dekken בנה אותה מ-0 =S
לא מחפש לפרסם, מחפש לקבל ביקורת. ומובי לארן, זה בגלל שהם יחד באותו שורה אבל יש מרחק בין המילים..
12-07-10, 01:48 | # 8 |
חבר בקהילה
|
על מה לקבל ביקורת? על הרעיון? הוא לא שלך..
העיצוב גרוע ביותר, והקידוד עלוב וחובבני.. טוב שלא קידדת את האתר כולו אם שורה וחצי.. גם אני יכול מחר, להכין חצי אתר בHTML ולבקש ביקורת.. אין טעם לפורום אם כל אחד יפרסם דברים מהסגנון הזה.. זה בדיחה.. |
12-07-10, 01:50 | # 9 |
חבר וותיק
|
מי אמר שהרעיון שלי?
עיצוב גרוע ביותר? זו דעתך, דעתי לא, תכין אתר ותבקש ביקורת זה ממש לא מעניין אותי מה תעשה, אתה לא תחליט למה יש טעם ולמה אין.
12-07-10, 02:02 | # 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
דעתי היא שזה אשכול מיותר, כי האתר הזה בחיים לא יוביל לשום מקום אם כמו שהוא נראה.. העיצוב והמבנה של האתר מתחת לכל ביקורת, ככה שלא אוכל להגיד לך מה לשפר דעתי היא שאין כאן שום פונטציאל חיובי, בזבוז זמן. במקום להשקיע זמן באתר, לעצב, לבנות ולקודד אתר בצורה מקצועית.. להכניס תוכן.. רוב בוני האתרים מבזבזים תזמן על בולשיט וממהרים לפתוח אתר שבנו מהצהריים. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|