|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
![]() חברים יקרים
מעצב העסק שעובד עימנו כבר זמן מה עיצב לנו את האתר שאמור לעלות בקרוב הייתי שמח לקבל ביקורת בונה בלבד ולא להגיב סתם ולהרוס תאשכול בתודה מראש אליאור, מנהל חברת סרברים ישראל. העיצוב: http://www.siz.co.il/my.php?i=zwmtgntwmky5.jpg |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
העיצוב נחמד אבל הכל לא קשור אחד לשני.
התחלת העיצוב מתאימה יותר לבזק מאשר לחברת אחסון, לאחר מיכן מגיעות החבילות אחסון שהן חלק עיקרי באתר ואז טקסט שאמור להיות קשור לנושא האחסון אתרים אבל הוא דווקא מדבר על בניית אתרים ואין שום מסלול בחבילות בנושא הבניית אתרים.. לכן הכל לא קשור אבל העיצוב עצמו נחמד. דרך אגב.. שרת מעניין יש לכם ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
תודה רבה אחי
וכן זה רק שרת 1 מתוך כמה עוד תגובות בבקשה |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אהבתי אהבתי אהבתי!!
רק שנה תפונט והכל מושלם בהצלחה .
# 5 |
חסום
|
עוד תגובות בבקשה
יש מה לשפר לדעתכם? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
שלום,
עיצוב נחמד מאד. לדעתי הלוגו לא מתאים לשאר העיצוב. הפונט ב"באר" כדי להחליף. הבלוק של "מפרט שרתינו" יותר מידיי רחב, סתם תופס מקום תקטין את זה ואז תוכל להוסיף שם איזה תמונה של תמיכה טכנית. ככה כשאני מתסתכל על החלק האמצעי של העיצוב זה נראה ריק, אני מציע שתוסיף תמונה של שרת או משהו בחבילות למטה.. ושאלה לי אליך, העיצוב בגודל מלא? בהצלחה :]
# 7 |
חסום
|
כן העיצוב בגודל מלא
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
הבנתי,
מה שצריך לדעתי זה להגדיל את הטקסט בחבילות ותעשה אותו בפונט ariel הכי טוב. תעשה את זה גם מתחת לחבילות כל הטקסט פשוט נראה מטושטש.. בהצלחה.
# 9 |
חסום
|
תודה רבה אחי
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|