|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
הודעה למנהלי רייסלרים ובעלי שרתים
שלום לכם,
אני מוכר פאנל ניהול שרת משחק לשרתי CS 1.6, CS 1.5, HL, CZERO מקצועי מאוד ופשוט למשתמש שבניתי ב 100 ש"ח בלבד. הפאנל ניהול החדש מכיל אופצית סגירת השרת אותומטי ברגע שמגיע התאריך (שהוגדר על ידי מנהל החברה) לוגים לצפייה במעשי המשתמש, סיסמת גיבוי למקרה של פריצה לשרת ועוד פונקציות נוספות אחרות שאין בשום פאנל ניהול אחר! הפאנל ניהול החדש דור 3 מאובטח מאוד ומהיר מאוד. הנה הקישור לצפייה בפאנל החדש: http://serv.melonportal.co.il/WebModMovie.htm צור איתי קשר על מנת לקנות, מוטי. 0545221153 |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אם בנית ב100 שקל ואתה מוכר ב100 שקל אז המצב שלך ניטרלי ולא הרווחת כלום בעצם?! או שלא הבנתי נכון?
חבר חדש
|
--> --> -->
תראה, בהודעה המקורית שלי אין שום פסיק.
אולי לא כתבתי את ההודעה בצורה הכי טובה שיש אבל בכל זאת אני חושב שזה מאוד מובן ולמען הסר ספק אני כותב שוב פעם, בניתי את כל הפאנל הניהול הנ"ל מאפס מעמוד לבן ריק. ועכשיו אחרי שסיימתי את העבודה אני מוכר את היצירת המופת ב 100 ש"ח בלבד ואם יש בעל חברה שרוצה לעשות קצת שינוים בפאנל ניהול הוא יכול לדבר איתי ואני יכול לעזור לו. Last edited by Moty_p; 31-08-10 at 16:58.. סיבה: add , and . |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
נראה מקצועי מאוד,בהצלחה
Tags |
[פרסום] |
|
|