|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מתכנת להקמת אתר אינדקס אתרים.
היי חברים אני מחפש מתכנת שיקים לי אתר אינדקס אתרים, רצוי מבוסס על וורדפרס, לא איכפת לי אפילו שימצא את הפלגין המתאים ביותר למשימה.
חשוב עיצוב אלגנטי נעים , מסודר, כאשר עמוד ראשי יוצגו קטגוריות ראשיות שליד כל קטגוריה רשימה של אתרים קצרה עם קישור לראות את כל האתרים בקטגוריה. כאשר בקטגוריה יש אתרים "מומלצים" ע"י המערכת. את האתרים כל משתמש יוכל להזין והם יעלו לאישור בפאנל ניהול של האתר. התמורה כספית, נא לכתוב 3 פרטים בהצעה שאתם מציינים 1- דוגמה לעיצוב וסגנון לאתר שאתם ממליצים. (קישור לאתר בסגנון שאתם מציעים) 2- דוגמה לעבודות שעשיתם 3- מחיר מתבקש. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
בקשר לשאלות שלך:
1. לא ממש הבנתי..אם אתה רוצה שאני יציג לך אתר אינדקס להמלצה לאתר שאתה רוצה לפתוח אז אין לי מה להמליץ. 2. עבודות אני ישלח לך במידה ותיצור איתי קשר במייל ותיהיה מעוניין בשרותיי. העבודות פשוט על אתרים שעוד לא עלו ופורסמו ברשת. 3. כנ״ל לילה טוב |
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
מתכנת 5 שנים ! PHP SQL מתקדם ביותר !
אשמח אם תיצור איתי קשר בהקדם, אני פנוי לעבודות תיכנות בסדר גודל כזה מיום שני עד יום חמישי ! אשמח לקבל ממך תשובה עד אז ! פיתוח מערכת כזאת עלול לעלות לא זול ! החל מ 300 ש"ח ללא מע"מ במידה ורלוונטי לך צור קשר: huri-r@inter.net.il - מסן |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|