![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
ביקורת על ServLand
בתקווה שהפעם המנהל לא ינעל את הנושא...
קניתי אחסון לפני טיפה יותר משבועיים מServLand.co.il ואני רוצה להגיד לכם, שזאת אחת החברות היותר טובות שהייתי בהם (ולא הייתי רק באחת ![]() דור הבטיח לי אז תמיכה טובה ושרת טוב ומהיר וככה זה באמת היה! השרת, טס, התמיכה, מעולה. כל הזמן יש להם תומכים שמחוברים ועוזרים בכל דבר, ואפילו שאני נודניק הם עוזרים, אם יש בעיה עם השרת הם מייד מודיעים, מטפלים ומפצים. חוץ מהחברה והכל, גם המנהלים שלהם ממש אחלה אנשים. דור כל הזמן עוזר לי, ואנחנו מדברים כל הזמן והוא באמת אחלה בנאדם. ![]() ביומיים האחרונים היו כמה בעיות עם השרת, אבל דור מיד שלח לי הודעה בקשר לזה, והביא פיצוי כתוצאה מהנפילה של השרת ולפי דעתי סה"כ הוא טיפל מעולה בבעיה. אז זאתי ההתרשמות שלי, יש פה הרבה חברות טובות ולפי סרב לנד היא אחת מהן שיהיה בגוד לאק! ![]() ולמנהל- אם יש בעיה גם הפעם, אל תנעל, פשוט תגיד לי לערוך =\
חבר וותיק
|
ידוע,ידוע.
אגב,סורי על הבעיות. פשוט DNS בישראלי לוקח קצת זמן. (הם רייסלר שלי,גם בגלל ה האיכות הגבוהה ![]()
# 3 |
חבר וותיק
|
שי שי.. אתה שוויצר מנוסה
![]() תודה על הביקורת. |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
אחלה חברה =] מנהלים אחלה =] שיהיה להם בהצלחה ושיגדלו אמן =]
|
![]() |
# 5 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
![]() ותודה לכולם, עושים מאמצים ואלו התוצאות. יום טוב, אור.
# 6 |
Guest / אורח
|
חברה מעולה מומלץ לקנות מהם.
אני לא אומר את זה כי הייתי תומך טכני שם אלא כי אור ודור עוזרים כמה שיותר ללקוח. |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
טוב לשמוע.
מתאורר / יצא בחוץ
|
שמעתי עליהם טוב אחלה חברה, מומלץ באהבה חם חם חם
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש חדש
|
תודה לכולם
![]()
אחראי קהילה
|
אהלן אמיר, שמח שאתה מרוצה
![]() תודה לכולם, תמיד אני שמח לשמוע דברים טובים עליי ועל חברתי . סופ"ש נעים . |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|