|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
זקוק לאנשים צוות (מתכנתים\מעצבים) לפרוייקט
שלום רב,
ברצוני להציג את עצמי, אני בן 25, יוצא ממר"ם, עובד כיום בחברת הייטק כמנתח מערכות. אני זקוק לאנשי צוות מוכשרים בתחומם, בראשית דרכינו לא אשלם לצוות אך הם יכנסו לשותפים בעזרת חוזים במידה והאתר מרוויח אז גם המתכנתים והמעצבים מרוויחים (כמובן שהצוות מוגבל ורק המוכשרים יכנסו). אני אממן את כל צורכי המתכנתים והמעצבים כגון רכישת שרתים, פורמים בתשלום כמו VBB. אני זקוק למתכנתי אתרים ומעצב מוכשר, אשמח אם תשאירו לי פרטים גיל ניסיון ואתרים קודמים ופרטים התקשרות\מייל. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
שמי שגיא שמואל בן 20 מתכנת PHP מנוסה,5 שנים בעסק ,בנוסף מעצב אתרי אינטרנט ,בנוסף יש בתיכנות AS2,AS3 ,כרגע חייל משוחרר אשמח לדעת במה מדובר.
צור קשר במייל: lofr12@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אשלח לך מייל בערב. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
ארתור בולוצ'ניקוב בן 22, עוסק בתחום הגרפיקה הממוחשבת כ-7 שנים, מגיל 15, בוגר מכללת האקריו.
מאייר, מעצב אתרים, מעצב גרפי. עבודה עם התכנות החדשות ביותר - Photoshop CS5, Illustrator CS5. תיק עבודות: http://www.Skiza.co.il אשמח לקבל פרטים נוספים על הפרויקט במייל: arturb111@gmail.com ערב טוב |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
אסף אקלר, מעצב גרפי ופלאשר בן 17 וחצי רשום כעוסק פטור - מספק קבלות.
מקבל כסף בהעברה בנקאית ובPP. יש לי תיק עבודות עם עבודות יחסית ישנות כאן (תיק העבודות בתהליכי בנייה): www.s-ketch.deviantart.com אוכל לשלוח לך עוד עבודות חדשות יותר בפרטי או במייל. אשמח אם תיצור קשר באחת הדרכים למטה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|