|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש שותף לעסק שמכניס כסף כרגע ויכול להכניס יותר עם השקעה נכונה
שלום שמי דן ואני בן 21, חייל כרגע במודיעין וקרוב לשחרור, רציתי להציע לאנשים רציניים בלבד להיכנס כשותפים איתי בנושא שאני יסביר בהמשך.
מכירים את האתרים של הגבייה הפוכה בפלאפון ? לדוגמאת האתר: http://landing.cellmeonline.com/yourbaby/?id=12 בכל מקרה הקמתי אתרים דומים שמכניסים 32 שקל בחודש הראשון של ההרשמה ממשתמש יחיד. ובחודשים האחרים שהמשתמשים רשומים בסביבות ה25 ש"ח חודשית כל עוד הם רשומים. הקמתי את האתרים, תיכננתי אותם, עיצבתי אותם, דאגתי למערכות, סגרתי עם עורכי דין תקנון והם התחילו לרוץ כבר חודש.. מאחר ואין לי כלכך הרבה זמן פנוי ותקציב גדול לפרסום הכנסתי בחודש כ1100 ש"ח נטו. יש לקחת בחשבון שהתשלום מתקבל רק לאחר 90 יום מסוף החודש. (שותף +90). ההצעה שלי היא שהשותף שיכנס יכניס סכום כסף גדול/בינוני לפרסום ובתמורה יקבל אחוזים ושיהיה לו יכולת פרסומת בינונית/גדולה בשביל להריץ את העניין במה שנקרא "full power" על מנת למקסם את ההכנסות. יש לאתרים האלה פוטנציאל עסקי גדול. באמת שזה פונה לאנשים בוגרים שמבינים את ההצעה שעומדת בפניהם ושיש בידיהם יכולות וסכומי כסף להשקעה על פרסום + פיתוח דפי הרשמה נוספים(שזה רק עיצובים..). כרגע ישנם 3 אתרי הרשמה כאלה שלי... (אני אראה לרציניים בפרטי בלבד!) אשמח אם תוכלו להשאיר את הפרטים הבאים מעדיף בהודעה פרטית שם מלא, גיל, תקציב להשקעה שמוכן להשקיע, האם יש יכולת פרסומית נוספת? טלפון, איימיל, מסנגר אני אצור קשר בהקדם עם כל מי שישאיר פרטים. תודה ויום טוב, דן. עריכה: כמו שצויין הכול חוקי ותואם עם עורך דין לבניית תקנון. אני לא מעוניין למכור את האתרים כבר קיבלתי הצעות נורא גבוהות למכירת שלושת אתרי ההרשמה ואני לא מעוניין. Last edited by daNN; 13-01-11 at 01:20.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
יש מצב שאתה בונה לי דף אחד כזה..
עם מערכת והכל ועיצוב..? dodotal13@walla.co.il דבר איתי בבקשה במסנגר אני לא יכול בפרטי (אין הרשאה משום מה) |
![]() |
![]() |
# 3 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
היי דן, שמי דורון
אני אשמח אם תיצור קשר, אני בהחלט מעוניין להשקיע במידה והנתונים יראו כמו שצריך. מסנגר/מייל: comeback.t@gmail.com תודה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|