|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
יצירת תיקייה מחוץ ל www root וקריאה ממנה.
שלום.
אני רוצה להגן על תוכן של תיקייה בשרת. כלומר, אני אחליט למי לתת הורדה לקובץ שנמצא בתיקייה הזו. נגיד אני רוצה שרק אם לשם משתמש קוראים admin אז הוא יקבל header כזה: PHP קוד:
ראשית, פתחתי תיקייהה מחוץ ל html_public בשם abc. והנה הקודים: זה הדף שקורא קבצים מתוך התיקייה. PHP קוד:
PHP קוד:
<a href="get_file.php?file=dsd.htm">dsd.htm</a> ואז מה עשיתי בזה? הוא יכול לשלוח את הלינק למישהו אחר ונגמר הסיפור. איך אני עושה שהוא יקבל הורדה מבלי לדעת מאיפה היא הגיעה? אני מיואש כבר. תודה.
# 2 |
חבר מתקדם
|
תיצור ID לכל קובץ שנמצא על התיקיה,
ואז תבדוק איזה ID נמצא בתוך המשתנה $_GET['file'] ולפי זה תדע איזה קובץ לשלוף ב HEADER בסך הכל בעמוד ההורדה עצמו שמקבלים את הקובץ לא רואים את מה שאמרת שעושים הצג מקור. אלא בעמוד הראשון שקורא את הקבצים. אבל שוב יהיה אפשר לשלוח את הכתובת למישהו אחר. כי אז זה יצא get_file.php?file=12345 ועדיין תתבצע הורדה של הקובץ המתאים. אם הבנתי אותך ועזרתי סבבה לגמרי, אם לא אז תסביר קצת יותר טוב, כי לא הבנתי אם אתה רוצה להצפין את הכתובת לשימוש חד פעמי.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
הצלחתי..לא עם מה שהצעת אבל תודה רבה בכל אופן.
רק בעיה קטנה. אני מכניס למשתנה נתיב של תיקייה. זה הקוד לפני הבעיה: PHP קוד:
PHP קוד:
מה הבעיה בהצבת המשתנה? תמיד אני נתקע בחלק הזה.. תודה ![]()
מתכנת php אמין ומקצועי. מחירים נוחים! יצירת קשר: 0544378743 Last edited by dor77; 01-02-11 at 18:12.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אני בטוח שניסיתי את זה חחח כנראה משהו דומה,
איפה אני יכול ללמוד את כל זה? תמיד יש לי בעיות בשרשור. תודה רבה!!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|