|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה מערכת ניהול תוכן מקצועית במחיר מצחיק
שלום לכולם,
אחרי עבודה רבה של כמה חודשים אני גאה למכור מערכת ניהול תוכן מקצועית מאוד. על מנת לשווק את עצמי יותר אני מוכר את המערכת במחירים בריצפה. דמו למערכת: http://wtbcompany.freehost.co.il/site/index.php שם משתמש: demo סיסמא: demodemo את המערכת אני מלביש על העיצוב שלכם (יש אפשרות לקידוד), מוסיף כל מיני אפשרויות שיש באתר שלכם ואין בפאנל ניהול הדוגמא ומוריד מה שלא צריך ולבסוף מקבלים תוצר מוגמר של ניהול האתר שלכם בצורה טובה במיוחד. הפאנל בנוי ב AJAX ו PHP וה AJAX תופס חלק גדול בפאנל. יש אפשרות להוסיף AJAX גם לאתר שלכם עצמו. המחיר של כל זה מסתכם ב 350 ש"ח לאתר קטן יחסית כמו אתר למכירת איחסונים ודברים דומים שלא דורשים הרבה דפים והרבה מערכות. ולפורטל רציני וגדול משהו כמו 1000 ש"ח. כמובן שכל זה תלוי באפיון שלכם ומה הולך להיות ונקבע ביחד את המחיר אבל זה בערך המחירים ממש נמוך ... מי שרוצה ליצור קשר שישאיר לי messenger או ICQ או GMAIL בפרטי ונדסקס. אני כבר מדגיש מי שלא רציני לקניה שלא יצור איתי קשר נתקלתי כבר באנשים שבאים לבקש ממני עזרות בנושאים מסוימים וכו' ולא מתכוונים לקנות שום דבר. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
נוצר קשר
ד"א הוספתי למערכת אמצעיי SEO. אפשר לראות בדמו שניהול כתבות יש אפשרות לבחור לכל כתבה תגיות, ניתוב (כתובת משלכם), וכל מיני תגי meta שעוזרים לקידום אתרים. כמובן שאם יהיה לכם באתר מערכת דפים אז כל זה יהיה גם שם כמובן שיש גם ניהול תגיות מקצועי פשוט אתם לא רואים את זה כי הורדתי את האפשרות הזאת במשתמש הדמו Last edited by Skfir; 04-02-11 at 20:18.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חסום
|
ציטוט:
אבל צא מנקודת הנחה שזה פאנל ניהול ושום בעל אתר לא ירצה לעשות לעצמו הזרקות למינהם אם לא הצלחת לעבור את הדף login בלי להשתמש בשם משתמש וסיסמא שנתתי מכאן המערכת מאובטחת |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
שים קאפצה בהתחברות כי יכולים לעשות BF על הפאנל.. יש לך מלא CSRFים שים קאפצה בכל דבר קטן או אימות REFFER. זה מרפרוף קטן במערכת.. שיהיה בהצלחה !
![]() |
# 9 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
שמעת על OCR? נראית מערכת נחמדה מאוד, קצת קשה להגיד מקצועית, אולי מבחינת קוד מקצועית - לא ראיתי את הקוד, מבחינת אפשרויות וכו' יחסית דלה מאוד וכנראה שבגלל זה המחיר. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|