|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מנהל תוכן לאתר - תפקיד של ניהול תוכן ואחזקת האתר
האתר הוא http://www.weplay.co.il
תפקיד מזין התוכן יהיה להכניס כ 4-5 משחקים חדשים כל יום. לדאוג לתפעול השוטף של האתר, ועוד מספר משימות ממש פשוטות באתר. הוא יהיה מנהל האתר בפועל - וייקח את המושכות. תמורה חודשית של 500 ש"ח. במידה ונתקדם התשלום אף יעלה. תודה.
# 3 |
חסום
|
אני מוכן
מסן : kfir91@gmail.com אייסיקיו 421629236 איימל kfir91@gmail.com אני חייל שעושה שבוע שבוע יש לי אינטרנט צמוד גם בשבוע שאני לא בבית, יש לי פול זמן מהבוקר עד השעות הקטנות של הלילה גם בצבא הייתי פעם כותב מאמרים באתר gamer אתר משחקים בזמנו לפני שנהיה שייך לנענע 10. יש לי שפה גבוהה ברמה. יש לי גישה לכל האתרים אני מתכנת במקצועי אני מבין באתרים וכו'... אני יוכל לעזור לכם גם בבעיות תיכנות למינהם אם תזדקקו. צרו קשר |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
ב"ה
אהלן, אני אביב (או לסירוגין: Netraffic) – בן 18 מאזור הדרום, מספק שירותי תוכן למעלה מ-3 שנים. את לימודיי בביה"ס התיכון למדתי במגמת אזרחות, תעשיה וניהול – בהתמחות בשיווק וצרכנות. בעברי שימשתי כמנהל אתר התומכים של ראש-הממשלה בנימין נתניהו, כמנהל אתר הברכות – Bigreet, כמקדם אתרים (2-3), כפרילנסר בתחום שירותי התוכן (3-4) וכפובליציסט בעיתונות וברשת האינטרנט. אשמח לשלוח קו"ח לאימייל. מבחינת זמן - אני בחופש עד הגיוס בנובמבר 2011. שבוע טוב!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|