![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() מישהו שאני עובד איתו מחפש מתכנת לעריכת אתר קטן קיים
לא עבודה ממש גדולה , לשנות כמה דברים מישהו רציני שפנוי לעבודה מיידית עם מחירים שפויים.. msn: music@liorlev.co.il או בנייד 0526224823 ברגע שאמצא מישהו מתאים אודיע כאן שמצאתי תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
האדם חייב לי באזור ה1000 ש"ח נעלם,לא עונה למיילים, חסם במסנג'ר ,ולא עונה לפלאפונים
ולאדם אחר שאני מכיר הוא גם חייב סכום נכבד הנה הפרופיל שלו http://hosts.co.il/forums/member.php?u=7934 מנהלים אם תרצו הוכחות אפשרי לחלוטין |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
תיצור איתי קשר במסנג'ר אשמח לשמוע עוד פרטים,
יום טוב ![]()
# 8 |
חבר בקהילה
|
אז ככה שמי דודו....
וליאור לב הזה רמאי בן רמאי אני באמת לא מבין איך אנשים עושים עם הבן אדם הזה עסקים לא רק שהוא עובד על אנשים בעיניים וזה לא משנה לי עם אנשים הוא עשה עסקים כמו שצריך. עלי הוא עבד ועל נריה הבן אדם הבטיח דברים.. ולא עמד במילים שלו.. לא רק שהוא היתחייב שיחזיר חצי מהכסף הבן אדם נעלם לי חודש בישביל 200 שקל? זה נראה לכם הגיוני? בקיצור אין לי בעיה לדבר עם כל בן אדם בטלפון ולהסביר לו על איך שהוא רימה אני מבטיח לכם ב10000000% שלא כדאי לעשות עסקים עם ליאור.. אין לי שום אינטרס להפריע לאנשים בעסקים שלהם אבל.. באמת צריך להיזהר עם הבחור הזה.. הוא פשוט גנב... איכסה של בן אדם!!! תודה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|