|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
![]() שלום וערב טוב!
שמי הוא גיא שני ואני הוא מנכ"ל חברת FreshServ. בימים האחרונים תכננתי כמה וכמה שדרוגים והנה הם: שדרוג ראשון - חברתינו עברה לשרת ייעודי משלה המתוחזק ומנותר 24 שעות ביממה. השרת ממוקם בחוות שרתי 012 בפתח תיקווה. מפרט השרת - מעבד: Intel P4 (TM) 3.0GHz זכרון פנימי: 1GB DDR 400 MHZ Kingston זכרון מטמון: 1MB Cache דיסק קשיח: 80GB 10,000 RPM רוחב פס חיבור: 100MBITפרטי מערכת הפעלה:white box enterprice 3 לשרת יש Uptime ממוצע של 99.9% ניתור חיי. שדרוג שני - הצטרפו לשורותינו עוד 3 תומכים היעזרו ללקוחות בכל דבר אשר יחפצו לעזרה בו. התומכים - שם: אהר'לה פרוכטמן. תפקיד: תומך טכני. איסיקיו: 200614426. מסנג'ר: aralef@walla.co.il. פלאפון: 0524515691. שם: מושיר. תפקיד: תומך טכני. איסיקיו:6770141/293609 מסנג'ר: moshir.t@gmail.com. פלאפון: 0508955785. שם: רועי אוחיון. תפקיד: תומך טכני. איסיקיו: 255252325 מסנג'ר: roy_h16@walla.com כמו כן גם אני תומך ועוזר ![]() שדרוג שלישי - תמיכה תכנית דרך צ'אט - http://www.freshserv.net/chat/ שדרוג רביעי - מחירים! - יוצגו בתתי הפורומים. שדרוג חמישי - כרטיס אישי ![]() ![]() כמה וכמה תודות - בן מנכ"ל ישראל סרב, אור מנכ"ל design-vision. תצפו לכמה וכמה שדרוגים נוספים במהלך השבוע הבא (אני עדיין לא סיימתי ![]() ישנו סיכוי כי אתם לא רואים את הצ'אט, כרטיס אישי וכדומה כי הDNS עדיין לא התעדכן אצלכם. בשעות הקרובות יתעדכן. המשך יום נעים ושבת שלום לכל בית ישראל!.
אתר העסק ושירותיו: אחסון אתרים מקצועיים, שרת רדיו איכותי וגם ריסלר שרתי משחק מהיר. אי-מייל: admin at freshserv.net. Last edited by FreshServ.Net; 09-12-05 at 20:52.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|