|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
פרסום | מכור את הדומיינים שלך במהירות
פרסום | מכור את הדומיינים שלך במהירות !!!
מי אנחנו - פלופ פרוייקט פלופ הינו פרוייקט משותף של פתרונות בקליק בע"מ מטרתנו - להביא את המודעות העולמית לישראל על ידי יצירת מקום מפגש קהילתי ואיכותי לבאים מתחום האינטרנט וליצור קוי מתאר מסודרים למסחר אינטרנטי. נשמח אם תצטרפו לקהילתנו. הקטגוריה הכי מפוצצת היא דומיינים. באתר הזה תוכלול לפרסם כמה דברים : פרסם למכירה נכסים: ◦אתרי אינטרנט ◦דומיינים או את שירותיך: ◦קידום אתרים ◦בניית אתרים ◦עיצוב אתרים ◦החלפת קישורים דרושים קרדיטים כדי לפרסם באתר רכישה קרדיטים מתבצעת על ידי חברת הגבייה פייפאל (PayPal) שהיא החברה הגדולה בעולם לגביית כספים אונליין. אם ברשותך חשבון בפייפאל: תוכל לרכוש קרדיט ללא צורך בהקלדת פרטי האשראי שלך אם אין ברשותך חשבון בפייפאל: ניתן לרכוש בעזרת כרטיס אשראי כניסה לאתר לחץ כאן כדי לחדד אני איפליאט שלהם ואני מרוויח מהאתר הזה . תודה ל kernel Last edited by lp4ce; 15-03-11 at 19:23.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
אם תרשה לי לבקר קצת את האתר שלך, הייתי אומר שיש בעיה של חוסר משקיעים כנגד הרבה מפרסמים.
במקומך הייתי משקיע יותר בקידום האתר לקהל משקיעים. אם למשל תיקח את קטגורית הדומיינים, הדומיין שלי מאד בולט שם עם הכי הרבה צפיות (1100++) ואפילו הצעה אחת מהאתר לא קיבלתי. (הדומיין: co.il.ניצבים) חוץ ממנו יש לי עוד כמה דומיינים שם ולא קיבלתי עליהן הצעות. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|