|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום , לא מזמן פתחתי אתר שהושקע בו הרבה , אתר סיסמאות.
כתובת האתר : http://upass.co.il/ מה אתם מקבלים אם המערכת ? תיכנות כל המערכת פירוט מערכת CMS מתקדמת , מעוצבת , מתוכנתת ללא שגיאות. לוח בקרה ניהול משתמשים (אפשרות להפוך משתמשים ל-VIP ולערוך אותם + עריכה / מחיקה / IP וכו') ניהול שרתים (אפשרות להוסיף קטגוריה של שרת לאתר) ניהול סיסמאות (אפשרות לערוך / להוסיף / למחוק / שם השולח / כמות שימוש וכו'..) מתי שתורמים סיסמה , הסיסמה נשלחת ללוח בקרה במצב אדום , אתם בודקים במידה והיא פעילה פשוט עורכים והופכים אותה לפעילה והיא תוצג באתר. (מערכת הכי נוחה שיכולה להיות לניהול סיסמאות) הגדרות המערכת (אפשרות לערוך את הגדרות האתר , שם האתר , תיאור האתר(שיוצג בגוגל) , מילות מפתח , איימל ראשי וכו'.. ניהול תוכן האתר (אפשרות לערוך / להוסיף / למחוק דפים באתר + עורך עשיר לעריכה פשוטה וללא ידע פשוט ב-HTML) עריכת בלוקים באתר (אפשרות לערוך את הבלוקים שנמצאים באתר בברוך הבא / פרסומת עליונה , תחתונה + עורך עשיר לא BBCODE וכו'..) ניהול תגובות (אפשרות לערוך / למחוק / לצפות / IP / תאריך שליחה / שם השולח) ניהול מנהלים (אפשרות להיות מנהל ראשי מוסתר שאף מנהל שתוסיף למערכת לא יוכל לצפות בך לערוך אותך או למחוק אותך , עריכה / הוספה / מחיקה של מנהל חיפוש מנהלים (תוכלו לחפש את המנהל שאותו אתם רוצים בדרך פשוטה בלוח בקרה עיצוב כל האתר אתם מקבלים אם המערכת את עיצוב האתר הכולל PSD מסודר בקטגוריות ובתקיות בפוטושופ + תמונות חתוכות מדוייק קידוד האתר קידוד תקין בכל הדפדפנים ובכל הדפים באתר. תיכנות פנימי באתר מערכת הרשמה שנותנת להרשם רק אם IP אחד + חסימת הרשמה מחול (כנגד פרוקסי) רק מי שבישראל יוכל להרשם. מערכת התחברות התחברות מעוצבת בצד של האתר מהירה וללא בעיות. התנתקות מהמערכת אזור אישי בצד האתר למי שמחובר במקום ההתחברות סטטיסטיקות מוצגות סטטיסטיקות כמה סיסמאות פורסמו בסך הכל , כמה רשומים באתר , כמה חברי VIP באתר , כמה סיסמאות נלקחו היום לקיחת סיסמאות מאובטחת (אי אפשר לצפות בסיסמה דרך הצג מקור או עריכת המשתמש בתוכנות עריכה כל שהם בתוסף הפרייפוקס) לקיחה פשוטה ומהירה ללא תקיעות באמצעות JAVA מערכת תגובות 100 שניות בין תגובה לתגובה חסימה ב-PHP את העריכה של ההגבלת תווים באיימל , שם , תוכן ההודעה (למניעת הצפות) חסימת תוים וכתובת אתרים סטטיסטיקת סיסמאות לייד הסטטיסטיקות האתר כמה צפיות השתמשו. קידום האתר הדומיין בעל PR של 0 כרגע (נקנה לפני חודש וחצי סך הכל) מקודם בגוגל במילים סיסמאות - עמוד 1 מקום 3 סיסמאות fileflyer עמוד 1 מקום 2 סיסמאות לשרתים - עמוד 1 מקום 5 זה העיקריים ויש עוד כמה שאין צורך לפרט עליהם (רק מי שהיה באמת מעוניין יקבל עוד פירוט) ממוצע מחוברים באתר - 10-20 מחוברים באתר בו זמנית! (לפעמים גם מעל 30) כניסות ביום לאתר > בין 200-400 כניסות ביום לאתר http://extremetracking.com/open?login=upass0 מה אתם מקבלים סך הכל אם הכל כולל דומיין co.il שנקנה ב-120 שקל אחסון לעוד 10 חודשים (אחסון מאובטח , ויציב מאוד) מערכת מתוכנתת היטב ללא חורי אבטחה או באגים עיצוב - PSD + תמונה + חתוך לחלקים קידום בגוגל ב-3-4 מילים שיש להם אלפי חיפושים חודשיים הציעו לי לפני כמה ימים על האתר 3000 שקל. מחיר התחלתי הוא 3100 שקל (קפיצות של 100) רק אנשים רציניים ולא אחד שסתם משעמם לו. לאתר יש פונטציאל אדיר , לי פשוט אין זמן אם לחץ הלימודים וכו' לנהל את האתר מפני שיש לי לימודים ובגרויות השנה , ואני לא יכול לשים שותף מפני סיבה אישית. רשומים באתר : מעל 1800 איש מ-IP יחודי תוך חודש וחצי רווחים : 110$ החודש מקליקוס מדיה מקבל תשלום : PAYPAL , מזומן בדואר רשום יכולים להשיג אותי או כאן או במייל NatanelStox@gmail.com תודה והמשך שבוע טוב! שכחתי לציין : אתם מקבלים בנוסף עוד תוספת לאתר בסך 50 שקל שכבר שולמו והתוסף (שאני לא יפרט עליו כרגע) יעשה השבוע Last edited by ProNati; 01-06-11 at 14:16.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|