12-06-11, 15:03 | # 1 |
חבר מתקדם
|
קוד לעשות רוטציה לפרסומות
שלום
אשמח לקבל קוד שעושה רוטציה לפרסומות, פעם שיראה פרסומות של גוגל ופעם של חברה אחרת. שיהיה נגיד 2/3 לגוגל , 1/3 . למי שלא הבין, נגיד נכנסים 300 גולשים, 200 מהם ראו את הפרסומות של גוגל באתר ו-100 מהם ראו את הפרסומת האחרת.
12-06-11, 19:55 | # 3 |
חבר מתקדם
|
לא הבנתי....
אשמח לקצת הסבר איפה לשים כל קוד. ואיך אני משנה את היחס של הרוטציה. תודה.
12-06-11, 20:09 | # 4 |
חבר על
|
הפיתרון שהוא נתן לך הוא ב-PHP. אתה מחפש פיתרון כזה או ב-JS? ברגע שתגיד לנו נוכל לעזור לך יותר טוב.
בעיקרון, בשתי השפות הפיתרון זהה - שימוש בפונקציה שתחשב מספר רנדומלי בין 1 ל-2, ואם המספר שווה ל-1: הצג את הבאנר הזה, אם הבאנר שווה ל-2: הצג את הבאנר הזה. אפשר לשנות את הייחס כך שהפונקציה תחשב מספר בין 1 ל-5, ואם המשפר בין 1 ל-4, תציג את הבאנר הזה, ואם המספר שווה ל-5, תציג את הבאנר הזה, ובכך היחס משתנה ל-80-20. |
15-06-11, 16:25 | # 6 |
חבר על
|
אני לא בטוח שהקוד שהבאתם לו יעזור...
מה שהבאתם לו זה בעצם רנדומלי, כלומר ללא שום תלות. זאת אומרת, יכול לצאת גם 15 פעם המספר 2, 20 פעם המספר 1 ורק פעם אחת המספר 0 (או בכלל לא). בכל מקרה יש דרך לעשות את זה דרך מסד (יכול מאוד להיות שיש דרך פשוטה יותר), ככה אני עשיתי. תיצור טבלה לדוגמא "Try" ובתוכה עמודה "Num" תקבע כTINYINT עם אורך 1 ותקבע לו כברירת מחדל שיהיה שווה ל-0. ותכניס את הקוד הבא באזור שתמיד מופעל על המערכת בPHP (כלומר באזור שעליו המערכת תמיד מבצעת ביצועים, לדוגמא האזור של הקוד שמדפיס את העמוד): PHP קוד:
|
15-06-11, 18:32 | # 7 |
אושיית הוסטינג
|
מתן, לא מדויק.
הפונקציה RAND מבוססת על הסתברות, כלומר ההסתברות שתקבל 1 מ-3 בקוד המצ"ב, גבוהה, אומנם לא מדוייקת אך גבוהה.
15-06-11, 18:34 | # 8 |
חבר על
|
אוקיי, אז עדיין יש משהו במה שאני אומר, זה לא יהיה בדיוק 2 מתוך שלוש פעמים באופן מדוייק,
לכן אני חושב שעדיף להשתמש בדרך שלי (במידה ורוצים תוצאה מדוייקת יותר). |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|