![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש שותף לאתר
שלום בירשותי רשימת תפוצה ענקית של ספקים מארה"ב / קנדה שמוכרים
בעצם כול מה שאתם יכולים לעלות על הדעת במחירי ריצפה משהו כמו 60% פחות מהמחיר המקורי , והם בעצם שולחים את זה ואנחנו מעבירים להם את הכסף עכשיו אנחנו מוכרים בכפול 2 וזה יוצא קצת יותר זול מהמחיר הרגיל שומרים את הרווח לספק שולחים את הכסף והוא את המוצר ! כמו כן בידי חנות אינטרנטית אם פנאל ניהול וכול מה שצריך לאתר את המערכת גם אני יכול להתאים לעיצוב , מה שאני דורש משותף : - להשקיע כסף / - לבוא עם עיצוב מיקצועי וטוב - יכולת פירסום (לא חובה) - זמן פנוי - רצינות אנשים שחושבים שהם רלוונטים אנא כיתבו פה מי אתם מה אתם , ואני אחזור אליכם בהודעה פרטית בתודה ויום טוב פרנקו , ! |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
מצטרף לשאלה שמעליי,ובנוסף מה עם אחסון האתר? מדובר באחסון על שרת של וינדוס? אני שואל כי זה קשור לסכום ההשקעה.
# 4 |
עסק רשום [?]
|
אתה מדבר על drop shipping אני מניח. איך תתמודד עם נושא האחריות על המוצרים? על איזה זמני הספקה תוכל להתחייב כלפי לקוחותך בארץ? למי הלקוח יפנה עם מוצר פגום? מי יכסה עלויות משלוח מוצר תקול למעבדות לחו״ל? כי הלקוח שקונה ממך בארץ יצפה אחריות ממך בלי לשלם משלוח לחו״ל.
# 7 |
עסק רשום [?]
|
אין אפשרות לשלוח לך הודעות פרטיות... התיבה שלך מלאה.
אשמח לקבל פרטים איך אפשר להתקשר איתך תודה
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|