|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
אשמח לעזרה - מתחיל בPHP ן-MYSQL
נסיתי לבד לקרוא קצת ספרים ולראות סרטונים אבל לא הצלחתי להתמקד ולהבין..
אין לי רקע בבניית אתרים, אולי קצת HTML אתם יכולים לעזור לי? שמעתי שזה המקום לקבל עזרה. תודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
זה לא נראה לי המקום ,
אך בכל זאת אתה אומר שאתה יודע טיפה HTML אז תמשיך ללמוד HTML עד שתגיע לרמה שתבין ברמה טובה . ואז תמשיך לPHP \ CSS \ וכד'. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
חבר אמר לי שעזרו לו אישית
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
בקשר ל-htnl, css ו-JS(שאתה צריך גם כדאי לנהל את הצד לקוח) הייתי מציע ספרים. בקשר לPHP אין ספרים טובים והייתי מציע לך לחפש באינטרנט.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אני אישית למדתי הכל דרך אתרים וכמובן יותר מהכל נסיון!
בכל מקרה תקרא מאמרים, בלוגים ותשוטט הרבה בphp manual. בבעיות ספציפיות שיהיו לך תחפש בגוגל, תפרסם שאלה פה או בפורומים דומים וכו׳. בכל מקרה לדעתי זו השיטה הטובה ביותר למתחיל (ובחינם). |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר חדש
|
תודה
ציטוט:
אני אגיד לך את האמת, אני קראתי קצת ספרים, בעיקר באנגלית.. של php אבל ההרגשה שלי היא שאני לא מתחיל מאיפה שצריך, ולא כ"כ הצלחתי להתמקד. זה כאילו עולם לא נודע. הייתי רוצה מישהו שיכוון אותי, דרך הסקייפ אפילו.. אני מוכן גם לשלם.. יש לך מושג מי יכול לעזור לי? |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
יש לי חבר שהוא מהנדס תוכנה, אני אשאל אותה ואם יהיה לי תשובה מעניינת אני אצור איתך קשר בפרטי אחי
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני לא מבטיח שאני אמצא זמן או אוכל ממש ללמד אותך כי אני בדיוק עובד גם על פרוייקט. בכל זאת תיצור קשר ונראה כבר לאן נתקדם, כמובן שבחינם. Last edited by M.a.T.a.N; 28-08-11 at 00:43.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|