|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
הגבלת סוגי קבצים \ העלאת קבצים בעזרת פלאש?
אהלן ,
בזמן האחרון אני בונה ממיר תמונות , לשחור לבן , לסובב אותם וכאלה דברים עכשיו ראיתי ש imageshack עובד עם FLASH כדי להעלות את הקבצים ויש לי 2 שאלות בקשר לזה כשאתה מעלה קובץ ב imageshack זה נותן לך לבחור רק סוגי תמונות , זה בזכות הפלאש השאלה היא אפ אפשר לעשות את זה גם עם JS או משהו כזה? עוד שאלה היא , המעלה קבצים של imageshack הוא בנוי מפלאש או מ AC3? אפשר אולי מדריכים שאפר ללמוד מהם איך איפשר להכין מעלה קבצים כזה? אם מישהו מכיר? |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני רוצה ללמוד
אז שוב , אם למישהו יש תשובה מהשאלות שלי למעלהאני אשמח עם יעזור לי איתם |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה רוצה ללמוד לתכנת/לעבוד עם פלאש?
כשאתה מעלה קובץ ב imageshack זה נותן לך לבחור רק סוגי תמונות , זה בזכות הפלאש השאלה היא אפ אפשר לעשות את זה גם עם JS או משהו כזה? תשובה: אם לא שינו משהו בגרסאות האחרונות של הדפדפנים הנפוצים אז לא, אי אפשר למנוע מהמשתמש בדיפדוף לבחור כל קובץ שהוא רוצה. מה שכן אפשר לעשות זה אירוע JS שאחרי שנבחר הקובץ לבדוק את השם של הקובץ שנבחר ולפי הסיומת להקפיץ שגיאה למשתמש. עוד שאלה היא , המעלה קבצים של imageshack הוא בנוי מפלאש או מ AC3? אפשר אולי מדריכים שאפר ללמוד מהם איך איפשר להכין מעלה קבצים כזה? אם מישהו מכיר? לא יצא לי לעבוד עם פלאש יותר מידי, עד כמה שאני יודע בכל פלאש יש AC בפנים. http://code.google.com/p/swfupload/downloads/list הם גם מפיצים את קוד המקור לSWFUPLOAD אז אתה יכול ללמוד מזה.
# 5 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
אבל יכול להיות מאוד שאני טועה פה. דוגמה נוספת ל-Uploader שאני מאוד אוהב זה plupload יש להם אפשרות להגדיר העלאת קבצים באמצעות HTML5, פלאש, סילוורלייט והעלאת קבצים "רגילה" עם HTML4. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|