![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
css מיקום
אהלן ,
אני מנסה להדביק את דיב לחלק העליון של האתר position left top ויש לי 2 שאלות למה ב IE רואים שהדיב בעצם לא דבוק למעלה , רואים רווח בצד שמאל מיליתי את המאפיינים ככה: absolute 0 0 עוד שאלה , האם אפשר להדביק דיב לחלק העליון של האתר בלי שיהיה רווחים עם position relative ואם כן אפשר דוגמא? |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
אני לא חושב שאמור להיות רווח עם IE. אולי משהו מפריע לך שם... בדוגמה שלי הוא הכי למעלה.
באשר למיקום רלטיבי, אז בעיקרון זה אפשרי גם אם כי אני לא רואה שום סיבה שתרצה לעשות את זה. חשוב להבין את המשמעות של המיקום הרלטיבי כדי לעבוד איתו. האלמנט הרלנטיבי "מוסט" מהמיקום הרגיל שלו באמצעות ה-top/bottom/right/left.. מאוד דומה ל-margin שאיתו לרוב אפשר להגיע לתוצאה דומה. בכל אופן, האלמנט שאתה רוצה למקם רלטיבית הכי למעלה צריך להיות ילד ישיר של ה-BODY וגם אתה צריך לדעת במדוייק את המרחק בין החלק העליות ביותר של המסמך לבינו. עם המרחק הזה אתה עושה "תיקון" באמצעות ערך top שלילי כפול 2 בהתאם למרחק. בנוסף ל-body נותן margin-top עם ערך של המרחק כדי ליצור את הרווח המתאים. תאוראית זה אמור לעבוד, אבל אני לא רואה שום סיבה שתצטרך לעשות את זה.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|