|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
מציע עצמי לשירותי קידוד ופרוייקטים תיכנותיים
היי,
שמי תום, בן 18, מאיזור צפון. אני כותב מודעה זו, מכיוון שיש ברשותי זמן להתחלת פרוייקטים חדשים(בין אם זה פרוייקטים קטנים ובין אם זה פרוייקטים גדולים). כידוע לחלקכם, אני מתעסק שנים רבות בתחום האינטרנט וההוסטינג. אני מתכנת מקצועי כ-5 שנים, מתעסק ושולט היטב בשפת הצד שרת PHP, כמובן בכל השפות הנלוות כגון: SQL, שפות הצד לקוח: HTML, XHTML, CSS, JavaScript, Framework: JQuery, עבודה עם DOM, AJAX, וכד'. כחלק מעבודתי כבונה אתרים מנוסה, אני שולט בפוטושופ לצורך קידוד עיצובים. אני מקודד עיצובים מקצועי, יסודי ואיכותי ע"פ התקן העולמי כמובן W3C. *יש לציין כי הנני בונה אתרים עם דגש על SEO Friendly. עקב נסיוני הרב, ברשותי תיק עבודות מרשים הכולל פרוייקטים רבים, מעבודות קידוד פשוטות ועד למערכות דינאמיות מתקדמות כגון: מערכת פורומים מקצועית - TL-Forums מערכת ניהול לקוחות - TL-CRM מערכת תחרות אתרים - TL-Topsite (60%)מערכת ניהול תוכן - TL-CMS את מערכות אלו אני יכול להציג בפני לקוחותיי הפוטנציאליים. זהו היה אפיון קצרצר עליי על קצה המזלג. אשמח אם תיצרו עמי קשר לקבלת פרטים נוספים. מקווה שהתרשמתם ממכתב קצר זה ואשמח מאוד לעבוד עימכם. פרטים ליצירת קשר הודעה פרטית: לחץ כאן. אימייל: tomluz93@gmail.com. פלאפון(אפשרות מועדפת): ינתן לאנשים שיבקשו כאן באשכול או באחת מן הדרכים ליצירת קשר הנ"ל. תודה רבה וערב טוב, תום. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אענה על שאלתך באופן ספציפי: מול מערכות WP אכן יצא לי לעבוד, לא הרבה, אך לא תהיה בעייה ליישם את רצונותיך ובקשותיך, כמובן שכל מקרה לגופו. תודה רבה על הודעתך והתעניינותך, תום. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|