|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
WBD.co.il
דירוג מסחר: (0)
|
מביא את הדומיין WebTalking.co.il
היי,
בבעלותי הדומיין WebTalking.co.il, שנרכש היום(מטרתו היתה לשמש כפורום בתחום האינטרנט, אך העיניין התבטל נכון לעכשיו). אני מחפש אדם אשר בבעלותו אתר או רעיון שיתאים לדומיין WebTalking.co.il. כלומר, או אכוון את הדומיין לDNS של האתר שאותו אדם ירצה. בתמורה: ניהול באתר \ פרסום או אדם בעל רעיון לאתר מתאים, במידה ואלך על אותו אתר, האדם שהציע את הרעיון יקבל אחוזי שליטה באתר. או משכיר את הדומיין, 70₪ לשנה הראשונה. אשמח לקבל הצעות ורעיונות בהודעה פרטית פבל. |
![]() |
![]() |
# 3 |
WBD.co.il
|
מזמין אותך לקנות דומיין חדש, שיהיה לבריאות חבר
אין לך מה להרוס פה, ככה שבעיקרון שמחתי שכתבת את זה WebTalking זה דומיין טוב לאתרים שעוסקים באינטרנט או בכללי, 70 שקל בשנה יעלה לך פחות מדומיין חדש. אז אתה מרוויח פה גם דומיין טוב וגם מחיר זול יותר מדומיין חדש כמובן אני תמיד שמח לשמוע הצעות שונות. חג שמח חבר |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
WBD.co.il
|
ע"פ מירב ידיעתי 70 שקל זה עדיין פחות מ75, תקן אותי אם משהו השתנה מאז שסיימתי בית ספר
ממליץ לאנשים פה להפסיק להתחכם ולעשות מעצמם בדיחה. קיבלתי הרבה הצעות ורעיונות טובים, לאף אדם לא הצעתי להשכיר לו ב70₪ אלא שיטות אחרות, אני עדיין פתוח להצעות. תגובות עינייניות בלבד פה או בהודעה פרטית. Last edited by Pavel; 28-09-11 at 09:16.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|