|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בעייה אולי זה יהיה מצחיק או עצוב אבל מה אני יעשה???
יש לי בעייה שאולי היא מצחיקה או עצובה
אבל אני חייב לפתור אותה. והיא: איך בונים באנר? אני מנסה מנסה אבל זה לא מצליח לא יוצא לי משהו יפה ... תביאו לי אולי מברשות ותנו לי הסבר איך ??? תודה מראש |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
לדעתי זה לא מצחיק וגם לא עצוב זה בסדר שאתה מבקש שיעזרו לך.
לדעתי תעבוד קודם הרבה עם מדריכים ואז תנסה לעשות משהו עם הרבה מברשות וכאלה.. או שתעבוד על חתימות קודם זה ישפר ממש ממש את הידע שלך בפוטושופ . |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אבל...
א) אני צריך מברשות כי אין לי....
ב) תגידו לי אם הבאנר שעיתי יפה?(מצורף קובץ למטה) תודה Last edited by ofek_golan; 16-06-06 at 16:58.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
מה עשית כאן בדיוק חוץ מהלדביק תמונה?
רקע חביב |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
מברשת אולי תסבירו לי איך ???
ומאיפה להוריד מברשות?? |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אתה לא יכול פתאום לנחות מהחלל וליצור באנר
זה כמו שתגיד למישהו להחליף חלק בטלוויזיה... צריך ללמוד !...בשביל זה יש מדריכים ברשת בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
תודה לעוזרים
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
הממ מדריכים..
בראש האתר מדברים על מדריכים סתכל שם תלמד ותעשה.. ולמה בדיוק אתה צריך באנר? כאילו ללמוד או משהו מסויים. עם משהו מסויים אני משועמם אז אשמח לעזור 222848017 עם ללמוד אני יכול גם קצת לעזור :] בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
מזתומרת איך בונים באנר?! :|
אם אתה יודע מזה באנר, אז אתה אמור לדעת מה המבנה. דוגמא לבאנר חח: \---------------------------------------\ \------------יוסי רק בשבילך! ![]() \------הכנס עכשיו לאתרנו: Yosi.kof----------\ \-ותהנה ממבחר עבודות האינסטלציה במחיר מדהים!-\ \---------------------------------------\ ודוחפים איזה תמונה של אינסטלטור עם חריץ. מביניישן?! ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|