![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
פירוק נתונים ממספר שורות.
שלום.
יהיה קשה להסביר מה אני רוצה אבל אני אנסה. יש לי את הטקסט הבא: Title Size Os abc 2.34 MB XP Title Size Os abc 20.2 MB Win 7 Title Size Os abc 2.29 MB XP כמו שאתם רואים זוהי מין טבלה, חלק מהטקסט חוזר על עצמו וחלק לא. כל "טבלה" זה בעצם נתונים שצריכים להיכנס למסד אבל אני חייב לוודא שהם יכנסו בסדר הנכון זאת אומרת שהקובץ ששוקל 2.34 mb יכנס ולתא של מערכות הפעלה יכנס XP ולא Win 7. בקיצור, אני צריך "לחלק" את המידע למספר חלקים ואז שאוכל להכניס אותם למסד לפי הסדר שאני ארצה. איך אוכל לגשת לכל נתון בנפרד? יכול להיות אפשרות שיש לי 10 "טבלאות" כאלה אחת אחרי השניה. בקיצור, אני רוצה להתעסק קודם עם השורה הזו: abc 2.34 MB XP ורק לאחר מכן עם: abc 20.2 MB Win 7 תודה רבה.
# 2 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
איפה אתה רוצה לעשות את העיבוד הזה? צד שרת או לקוח?
בכל אופן, אתה יכול להתחיל מכך שתעבד כל שורה בנפרד. בצורה כזאת תשמור על הבסדר כפי שאתה רוצה. לאחר מכן, בכל שורה, פשוט תעשה ספליט לפי 2-3 רווחים (או כל סימן אחר שמפריד בין הנתונים). |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
צד שרת כמובן.
הבעיה היא שהאורך התווים יכול להיות שונה, בפעם אחרת השם יכול להיות abcdefg והמערכת הפעלה זה vista and xp. טתה מבין? בכל אופן, איך אני מפרק את זה לשורות? נראה לי שאוכל להסתדר..רק לפרק לשורות.. תודה!
# 4 |
עסק רשום [?]
|
הטקסט הזה מאוחסן על גבי קובץ כלשהו אני מניח, כן?
אתה יכול לקרוא שורה שורה באמצעות הפונקציה fgets. אתה יכול גם לקרוא את כל הקובץ באמצעות הפונקציה file_get_contents, ולחלק אותו לשורות באמצעות explode על התו "n\". לאחר מכן אתה עובר על המערך שנוצר ומוחק לדוג' את כל השורות שהמפתח שלהם הוא זוגי, כולל 0 (0, 2, 4, ,6..), וככה בעצם מוחק את כל השורות של הכותרות, או שאתה מראש מגדיר את ההפרדה לערך: nTitle Size Os\n\", ואז זה לא יופיע במערך מלכתחילה. יש עוד דרכים, אבל אני מאמין שזה מספיק. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
עריכה: הסתדרתי בנתיים, אם אצטרך עזרה אני אערוך או אגיב מחדש, תודה.
מתכנת php אמין ומקצועי. מחירים נוחים! יצירת קשר: 0544378743 Last edited by dor77; 04-12-11 at 17:34.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|