|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה-רשימת דיוור ענקית
בס"ד
אני מעוניין למכור את רשימת הדיוור שלי,קובץ הכולל מעל 5000 מיילים של עסקים (עורכי דין,חשבונאים,אנשי שיוק,משרדים,משרדי הייטק,ועוד) מכירה מוגבלת ל 2 אנשים בלבד,מחיר מבוקש 100$ ל pp בלבד, סיבת המכירה :סגרתי את העסק שלי,המחיר שאני מבקש מצחיק ביחס למה שמקבלים (מיילים רק של חברות ואנשים מהארץ) המשך יום טוב,צרו קשר רק בפרטי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
האם כשהם מסרו את כתובת המייל שלהם הם אישרו שישלחו אליהם פרסומות ע"י צד ג'?
או שבכלל הכתובת שלהם תמסר לצד ג'?
# 6 |
עסק רשום [?]
|
Nefrian השאלות שנשאלו כאן הן שאלות מעולות ואני אשמח לתשובה גם זה יכול להיות מעניין מאוד גם עבורי.
התשובות שאתה רושם כאן הן תשובות מתחמקות. החוק החדש של הספאם מחייב שכל המשתמשים אצלך יאשרו קבלת דיוור והעברת פרטיהם לצד ג׳. אם אתה מוכן לחתום לי על טופס שאתה מתחייב כי קיבלת אישור מכל הרשימה אצלך לקבל דיוור במייל + אישרו להעביר את הפרטים שלהם לצד ג׳ אני אקנה ממך את הרשימה. תודה
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני גם ככה מוכר במחיר מצחיק ורק ל 2 אנשים ואתם עוד עושים עליי טובות, מי שמעוניין לקנות מוזמן ליצור קשר,שוב פעם המיילים שיש לי ברשימה הושגו על ידי בלבד בדרך כשרה למהדרין,אין לי מה להוסיף יותר מי שמעוניין צרו קשר אני לא מעוניין לרשום שוב ושוב עוד פעם את זה,יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
עסק רשום [?]
|
השגת אותם בדרך כשרה למהדרין וזה שאתה מוכר אותם זה לא משאיר את זה כשר למהדרין.. יש חוק היום שמונע ספאם וברגע שאתה מעביר את הרשימה שלך בצורה שאתה רוצה לעשות את זה עכשיו זה הופך להיות ספאם. אף אחד כאן לא עושה עליך טובות פשוט אני מנסה להבין עד כמה זה משתלם לי.. במקרה הזה שרשמת כאן 100 דולר יעלו 500 אלף אם יהיו תביעות. אז לי זה לא משתלם.
בהצלחה
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |