![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
רוצה בבקשה ביקורות
רק העיצוב השלישי שלי, אני יודע שאני די גרוע..חחח...אבל טוב הייתם צריכים לראות את השניים הקודמים כדי להבין מה זה גרוע..חחח..
טוב ע"מ להיות טוב בעיצוב, אני רוצה מכם בבקשה תגובות, הצעות לשיפור, נקודות למחשבה, שבעיצובים הבאים שלי אני אהיה יותר מקצועי. שימו לב שהקטנתי אותו ל-60%. ליאור. http://www.hahazon.org/lior/site_1_demo.png |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
נחמד לשלישי. נסה להבא לעבוד על מבנה אחיד יותר. צורות של כמו שאתה עשית לא ממש מתאימים לעיצוב. לפי דעתי מה שעשית פה זה יותר אימון על מיומנות התוכנה מאשר עיצוב, וזה גם דבר חשוב! לא מזלזלת! נסה פשוט להב לעבוד עם צבעים יותר נעימים לעין ומבנה מסודר.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
יופי שבת עונה לי..חחח...הבנים כאן היו קוטלים....חחחחחח...
מה כל בן 14 חושב לעצמו שהוא מעצב..שילך ללמוד כמונו באוניברסיטה ואח"כ יבוא..חחחחחחחח סם סתם, תודה רבה! כן ניסתי לשחק, אין לי מושג כ"כ בתוכנה היה נחמד לעגל הכל..חחחח.. פשוט אני מתכנת ובעיצוב, לא נרד עליי אבל אני פשוט מטומטם..חח.. הקטע של התאמות צבעים, לחשוב על עיצוב לפני שמשתמשים בתוכנה...איך את עושה את זה למשל? אני כנראה פשוט מעצב איך שהתוכנה רוצה ולא איך שאני אם את מבינה אותי... אתם מכירים אתרים שמלמדים טיפה על התאמות צבעים, ראש של מעצב וכו'? תודה מראש... |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
פותח הדיון פעם אחרונה שאני עורך לך את ההודעה, קרא חוקים.
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
הזהרה על מה? (קראתי את החוקים...)
בכל אופן לא בכוונה מה שלא עשיתי..... |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
לא להגיב בנושא הזה יותר, אם עדיין לא הבנת אשמח להסביר לך בפרטי.
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אני אהבתי את הכיוון של הרעיון שלך..
אבל כמובן שיש לך הרבה להשתפר |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אוקיי סליחה..חח..
כנראה שהפכת את זה לקישור ושחכתי ששמתי את זה כתמונה...סליחה... ו-TryIT אחי במה להשתפר? חחח... זה מטרת הדיון שלי... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|