|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום רב!
לפרוייקט יחסית חדש דרוש שותף עם ראש ענייני, בוגר שיכול להתמיד בעבודה ולהשקיע מזמנו. העבודה היא בשיתוף עם חברת שיווק ומכירות הגדולות בארץ, עבודה חוקית ומשתלמת. דרושה השקעה כספית מאוד קטנה וחד פעמית למערכת של הפרוייקט וזה גם כן בשביל לאפשר לשותף את הגישה והניהול המירבי לפרוייקט ככה שכל הנתונים יגיעו אליו ושיוכל לדעת מה קורה בכל זמן. את ההשקעה הקטנה אפשר לכסות במהירות ולהתחיל להרוויח כסף. הדבר הכי חשוב זה להתמיד להתמיד להתמיד, לכן אני מחפש מישהו רציני בלבד! שלא ירים ידיים מהר ויקבל את האתגר כי התמדה = רווחים. - יתרון לבעלי ידע בבנייה \ עיצוב אתרים (לא חובה) - יתרון לבעלי ידע בשיווק \ פרסום \ מכירות. - המשרה לגילאי 18 ומעלה בלבד! במידה ואתם מעוניינים לשמוע עוד פרטים נא לשלוח לי הודעה למייל: לא בפורום, לא בפרטי, לא בפלאפון, כל הפניות ישירות למייל work2find@gmail.com * נא למסור לי במייל פרטים בסיסיים כגון: שם \ גיל \ מגורים \ קורות חיים בקצרה וניסיון תעסוקתי. * לאחר שליחת המייל נא לציין פה בתגובה כי המייל נשלח זו הזדמנות שבאמת חבל להמליץ למי שמחפש דרך להיכנס שותף לפרויקט שיכול להניב רווחים מאוד יפים! בהצלחה, דניאל. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|