ציטוט:
נכתב במקור על ידי izik
רוסיה,היא אחת המדינות שאני הכי שונא בגלל המדיניות שלה
היא חושבת שהכל שלה ברגע שראו שהארצות הברית מגנה עלינו ולא תתן לה לכבוש אותנו אז אם מצוא דרך אחרת להכניס את כל הרוסים שלה לכאן
איך?
אם עולים חדשים חח כן בטח..
לאן שאני לא הולך רואים רוסים ואתם יודעים מה היה בגרמניה לפני שהתחילה השואה
היו כל כך הרבה יהודים שתפסו מקומות עבודה של גרמנים ולאט לאט התחילה השנאה ותאמת אני לא שונא רוסים יש לי מלא חברים רוסים..
הבעיה היא שאם מנצלים את זה שאם פו
אני רוצה שמישהו אחד יגיד לי שאין יום אחד! שהוא לא עובר בבנק שיש בוא רוסים או בסופר או לא יודע מה!
|
לפי מה שהבנתי אתה : מרוקאי/תימני/עיראקי או משהו כזה בסגנון...
ומנהלים מה שאני הולך לכתוב זה לא "אדם לאדם זאב" אולי מה שהוא כתב זה 100% "אדם לאדם זאב"..
רק שתדע למה נגיד לך יש זכות לגור פה? (לדוגמא למקוראים / תימנים / עיראקים או מה שזה לא יהיה) למה לדעתך? לרוסים?
ולכל דוברי הרוסית אסור לחיות פה?
אתה יודע את זה שלפחות 60% מהרופאים בארץ הם דוברים רוסית והם עולים מחבר העמים?
אתה יודע כמה תרמו העולים החדשים מחבר העמים? לא פחות ממה שהורים שלך תרמו הסבים והסבתות שלך וכל העם שאתה שייך אליו.
(אם לא יותר תרמו ממה שאתה , כן כן ואני לא מתבייש להגיד את זה)
כי פשוט נמאס לי לראות את ההבדל שעושים בעיקר בארץ! שזה רוסי שזה אתיופי שזה מרוקאי שזה ספרדי!!! כוס ע** מזה משנה? כולם יהודים!! וכולם כמוך וכמוני!!! אם הם לא יהודים אז גם הם בני אדם ...
זה לא אומר שאתה נוסע לאיזה מדינה ומתייחסים אלייך כמו לכלב...
בארץ יש מצב מאוד מאוד גרוע לגבי הנושא שאני ציינתי ...
ואני לא עולה חדש אלה ההורים שלי (אני נולדתי בארץ) ותאמינו לי שעדיף שכל החכמים למינהם יסתמו את הפה שלהם שלא שווה אפילו לקרוא תגובה שלהם.
כן אנחנו יודעים שהגאורגים (גרוזנים) מסכנים וכן שהם לא אשמים ממש ורוסיה מתערבת בכלל לא בעניין לא שלה אבל אני נתתי תגובה לגבי אותו איציק ולגבי אותם חסרי שכל שחושבים כמוהו ...