הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 11-08-08, 20:11   # 11
Amits
חבר וותיק

מיני פרופיל

Amits לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bestouch צפה בהודעה
מה שקורה שם זה המשך של המלחמה הקרה בין המזרח למערב (המדינות שתומכות בארה"ב נגד המדינות שתומכות ברוסיה).
הפעם יש לנו שתי מדינות, האחת גאורגיה שנתמכת ע"י המערב (ארה"ב [גם ישראל]) והשניה אוסטיה (נתמכת ע"י רוסיה).
רוסיה הכניסה כוחות וחימשה את דרום אוסטיה והדבר גרם להתפוצצות המשבר שהיה קיים באזור זה שנים וכתוצאה מכך גאורגיה תקפה את אוסטיה והדבר הוביל להתערבותה של רוסיה במערכה בין שתי המדינות (הרי שאוסטיה היא מדינת חסות של רוסיה).

במילים פשוטות יותר ועל פני השטח - רוסיה הודפת את הכוחות של צבא גאורגיה מדרום אוסטיה ודואגת שגאורגיה לא תכבוש את אוסטיה אך היא עושה זאת בדרך קשה ומכריעה ביותר.

איך ישראל קשורה למלחמה שם? ישראל תומכת בגאורגיה (בגלל ארה"ב) ובנוסף מוכרת נשק ומאמנת יחידות עילית של צבא גאורגיה.
הסבר יותר טוב מדה, לא יכלתי לבקש, תודה (:.
מקווה שהכל יסתדר שם לצד הטוב ביותר.

ישן 11-08-08, 20:12   # 12
Labs
חבר וותיק

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to Labs

Labs לא מחובר  

אתם פשוט מסתכלים מכיוונים שונים
זה כמו שארה"ב תומכת בנו ואם היו לנו בעיות רציניות עם איראן הם יכניסו לפה כוחות לא לפה אלא לתוך איראן זה מה שרוסיה עושה
המלחמות של רוסיה לא מתנהלות בתוך רוסיה לרב

רוסיה תכבוש כמה קילומטרים לתוך ותלחם שם וכמובן שהיא תגן על אוסטיה גאירגיה החליטה לעשות קצת פגרומים באוסטיה אז רוסיה התעברה והכניסה לדרום אוסטיה כוחות

ויודעים מה סתכלו במפה של זה שמעלי רואים שאוסטיה "אמורה" להיות של גיאורגיה וזה מה שגיאורגיה עושה

ורוסיה לא חיה בשום סרט של ברית המעוצות ופוטין הוא היה נשיא הקגב (ה"מוסד" של רוסיה) והוא יודע מה לעשות ומתי
וכמובן שאם יהיה משהו רציני זה יכול להתפתח למלחמת עולם שלישית אבל אחרי הכל אנחנו חיים בשנות ה2000 ועולם יודע מה הוא עושה וזה לא יגרר לזה

ובכל מקום כתוב שגיאורגיה עושים טיהור אתני באוסטיה

שאלתם את עצמכם מה זה?
ומי התחיל את זה?
תכלס הם באים והורגים אנשים ובטח שרוסיה לא תעמוד מהצד שהיא נותנת חסות לאוסטיה

אני לא אומר שרוסיה צודקת ב100% אבל במידה והיא הייתה יושבת בצד אוסטיה כנראה כבר הייתה נעלמת עד עכשיו
כי היא נתמכת על ידי רוסיה וארה"ב לא הייתה עוזרת לה

ואולי תקראו קצת לשם שינוי מתוך הכתבה של YNET שמוכיחים את דברי
ציטוט:
"הפלישה - תגובה לטיהור אתני"

סגן ראש ממשלת רוסיה, סרגיי איבנוב, אמר כי הפלישה לגאורגיה באה בתגובה לטיהור אתני שביצעה הממשלה הגאורגית במחוזות הבדלנים. לדברו, הכוחות הגאורגים הרגו 2,000 תושבים מקומיים בניסיון שלישי לחסל ולגרש את התושבים בדרום אוסטיה, רובם אוסטים שהחזיקו בדרכונים רוסיים.

"אני מאשים את המנהיגים הגאורגים בטיהור אתני משום שמטרתם הפוליטית הייתה לחסל את האוכלוסיה, האוכלוסיה הזעירה של דרום אוסטיה", אמר איבנוב בראיון לרשת "סי-אן-אן". לדבריו, לא היה כל טעם לפנות לאו"ם בנושא. "נדרשנו להגן בדחיפות על התושבים כל עוד הם בחיים. לא הייתה לנו כל ברירה".

ולאלו שאין כוח לקרוא את כל זה

הגיאורגים AKA גרוזינים באו ופשוט התחילו להרוג תושבים מדרום אוסטיה כל אלו שהחזיקו בדרכון רוסי או הישתייכו איכשהו והם הרגו 2000 אזרחים חפים מפשע לא חיילים!

חאלס לעמוד לצד ארה"ב כל הזמן

ישן 11-08-08, 21:08   # 13
mayden
Авторитет

מיני פרופיל

mayden לא מחובר  

רוב הישראלים קוראים שטויות וחושבים שהם שולטים בקצב.

במילים פשוטות: לחסל את כל גאורגיה. מה שהם עשו זה לא הומני ויותר דומה למלחמת העולם השנייה (לצד של הגרמנים). ומי שלא יודע על מה שאני מדבר: הנה כמה מאמצעי הלחימה של הגאורגים - כאשר הם נכנסים עם הטנקים ועם הנשקים לאוסטיה, אז הם עושים את זה בצורה הבאה: הם רודפים עם הטנק אחרי ילדים, זקנים ונשים ודורסים אותם למוות, הם לא רוצים לבזבז יותר מידי מחסניות אז הם עורפים ומרביצים למוות עם הנשק בראש לילדים, זקנים ונשים ועוד הרבה זוועות. וכמו שהזה אמר מעליי, הם עשו את זה לאנשים חפים מפשע, אזרחים שגרים באזור ועוד בכזאת צורה!!!

אחחח לראות את הזוועות האלה, לא נעים לאף אחד...

ציטוט:
" זוכרים בשביל ללמוד, יודעים בשביל ללמד, מבינים בשביל לתכנת.."

ישן 11-08-08, 22:02   # 14
Vitalist
חבר וותיק

Vitalist's Avatar

מיני פרופיל

Vitalist לא מחובר  

זה מעליי הגזמת.
מה שהם עושים הם פשוט מכסחים את כל המקומות איפה שהם חושבים שיש להם מתנגדים.
אי אפשר להשוות את זה למה שאמרת, למרות שגם ככה יש מלא אנשים "לא קשורים" שמתו כתצואה מזה.
אבל מה לעשות זה לא ישראל.......

ישן 12-08-08, 15:42   # 15
izik
חבר בקהילה

מיני פרופיל

izik לא מחובר  

רוסיה,היא אחת המדינות שאני הכי שונא בגלל המדיניות שלה
היא חושבת שהכל שלה ברגע שראו שהארצות הברית מגנה עלינו ולא תתן לה לכבוש אותנו אז אם מצוא דרך אחרת להכניס את כל הרוסים שלה לכאן
איך?
אם עולים חדשים חח כן בטח..
לאן שאני לא הולך רואים רוסים ואתם יודעים מה היה בגרמניה לפני שהתחילה השואה
היו כל כך הרבה יהודים שתפסו מקומות עבודה של גרמנים ולאט לאט התחילה השנאה ותאמת אני לא שונא רוסים יש לי מלא חברים רוסים..
הבעיה היא שאם מנצלים את זה שאם פו
אני רוצה שמישהו אחד יגיד לי שאין יום אחד! שהוא לא עובר בבנק שיש בוא רוסים או בסופר או לא יודע מה!

ישן 12-08-08, 19:00   # 16
RAS
חבר וותיק

RAS's Avatar

מיני פרופיל

RAS לא מחובר  

יחזקאלי, בן 52, יצא כשליח "ידיעות אחרונות" לגאורגיה על מנת לסקר את הקרבות במדינה. הוא נפצע באורח קשה מירי בעיר גורי והובהל לבי"ח בטביליסי, שם נותח. מצבו מוגדר יציב. יחזקאלי חולץ והועלה לאמבולנס על ידי כתב רשת RTL ההולנדית
מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3581515,00.html

לא ייאמן פשוט, הרוסים פוגעים פשוט בכל מה שזז! האם זה במכוון לפגוע בעיתונאים כדי להעלים כל מיני תמונות מהזוועות שהם עושים!?

עכשיו אני רואה וידאו ותמונות בערוץ 2, מה שהרוסים עשו זה פשוט ט-ב-ח!

Last edited by RAS; 12-08-08 at 19:03..

ישן 12-08-08, 19:31   # 17
Bernoli
חבר וותיק

מיני פרופיל

Bernoli לא מחובר  

אם ארה"ב תתערב תיהיה מלחמת עולם שלישית

ישן 12-08-08, 19:57   # 18
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי izik צפה בהודעה
היא חושבת שהכל שלה ברגע שראו שהארצות הברית מגנה עלינו ולא תתן לה לכבוש אותנו אז אם מצוא דרך אחרת להכניס את כל הרוסים שלה לכאן
איך?
היו כל כך הרבה יהודים שתפסו מקומות עבודה של גרמנים ולאט לאט התחילה השנאה ותאמת אני לא שונא רוסים יש לי מלא חברים רוסים..
אני רוצה שמישהו אחד יגיד לי שאין יום אחד! שהוא לא עובר בבנק שיש בוא רוסים או בסופר או לא יודע מה!
אף אחד לא הכניס לפה רוסים, תשים לב שרוב דוברי הרוסית הם בכלל אוקראינים ולא רוסים.
למה? בגלל שבאותה תקופה התפוצץ המפעל הגרעיני בצ'רנוביל (עיר אוקראינית) ככה שמה שכתבת זה שטויות בלי שום ביסוס.
אני לא מאמין שיש לך המון חברים רוסים, אם היו לך לא היית מעז לכתוב ככה בכלל.

עוד משהו שאני חייב להבין, מה הקשר בין זה שדוברי הרוסית תופסים מקומות עבודה טובים לבין השואה? אתה מצדיק הרג אזרחים בגלל תפיסת מקומות עבודה?
האמת? אני כל כך קרוב לתת לך אזהרה על השטויות שאתה כותב, על חוק השיבה שמעת? יש לי את הזכות להיות פה בדיוק כמו שלך יש את הזכות להיות פה ואף אחד לא ישלול ממני את הזכות הזאת, יש לך בעיה עם זה? תתמודד, חוצפן.

ישן 12-08-08, 20:06   # 19
RAS
חבר וותיק

RAS's Avatar

מיני פרופיל

RAS לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dima צפה בהודעה
אף אחד לא הכניס לפה רוסים, תשים לב שרוב דוברי הרוסית הם בכלל אוקראינים ולא רוסים.
למה? בגלל שבאותה תקופה התפוצץ המפעל הגרעיני בצ'רנוביל (עיר אוקראינית) ככה שמה שכתבת זה שטויות בלי שום ביסוס.
אני לא מאמין שיש לך המון חברים רוסים, אם היו לך לא היית מעז לכתוב ככה בכלל.

עוד משהו שאני חייב להבין, מה הקשר בין זה שדוברי הרוסית תופסים מקומות עבודה טובים לבין השואה? אתה מצדיק הרג אזרחים בגלל תפיסת מקומות עבודה?
הוא משווה בין זה שהיהודים תפסו מקומות עבודה לגרמנים ובגלל זה היה מה שהיה לבין זה שה"רוסים" תופסים מקומות עבודה ל"ישראלים".
פשוט בושה!! במקומך הייתי מביא לו השעייה לצמיתות :\

ישן 12-08-08, 20:26   # 20
Vitalist
חבר וותיק

Vitalist's Avatar

מיני פרופיל

Vitalist לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי izik צפה בהודעה
איך?
באנה אתה אחד הדפוקים. מילא לחשוב את זה אבל לכתוב את הבולשיט הזה כאן.

נתחיל בזה שבייסוד המדינה היו בארץ איזה 600 אלף יהודים אז רוב היהודים באו לפה בשלב זה או אחר. ה"רוסים" באו לפה רק ב-20 השנה האלה בגלל שלפני זה אי אפשר היה להגר מברית המועצות. (חוץ מהאשכנזים שלא משייכים את עצמם לרוסים שבאו לפה לפני 60-800 שנה והקימו את המדינה, ואלה שהצליחו בעזרת קשרים לצאת בשנות ה- 70) ה"רוסים" הם גם יהודים וכפי שאני זוכר הגרמנים לא שנאו אחד את השני והם דווקא אהבו אחד את השני ורצו שכל הגרמנים יחיו במדינה אחת.
ורוצה שקל על זה שאתה רואה "רוסים"? גם אני כשאני מסתובב בחוץ כל יום רואה "מרוקאים", "אתיופים", "תימנים", "פולנים" ומה לא.
אני לא רואה שום קשר לגרמניה הנאצית פה.

טוב כשסיימנו עם זה נעבור לחלק השני.
רוב ה"רוסים" הם בעצם לא רוסים אלא "אוקראינים". וממש לא כולם אוהבים את רוסיה (אני למשל שונא את רוסיה כמדינה). ולמרות שברוסיה שונאים יהודים. הם ממש לא שמחים על כך שהם הגרו לישראל. כי עכשיו יש להם פחות אוכלוסיה וגם ככה המדינה שלהם לא מאוכלסת מספיק ויש ריבוי שלילי. וגם מי אמר שרוסיה רוצה לכבוש את ישראל? מה זה הבולשיט הזה. XD.

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום