|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בשביל מה אז ביקשת דעה אם אתה בא עם תשובה מוכנה..אני אומר לך מהתרשמות ראשונה ומבדיקה. שהם ריסיילרים של דר הוסט... את הרצינות והמקצועיות שלי תשאיר בצד ותשאל את הלקוחות שלי.. יום נעים |
|
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
אני פעם גם ביקשתי ביקורת עליה
ואופיר [המעצב] אמר לי שלא כדאי לי להתקרב אליהם אבל לך תידע ..
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אשמח לשמוע עוד תגובות ..:qqb010: |
|
![]() |
# 14 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני אישית לא כל כך מכיר אותם..
אבל לפי התרשמות שלי הם ניראים לי רציניים מאוד.. לא רוצה להמליץ או משהו אבל רק אמרתי את דעתי. |
![]() |
# 15 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לפי מה שאני יודע מדובר בחברה רציניים שמבחינת כסף לא חסר להם שמעתי גם על העומר הזה רבות ולפי מה שהבנתי שמדובר בגאון מהלך על שני רגלים.
ושאם למען האמת כל מי שהגיב כאן לא מתקרב לידע של הבחור וגם אין כל רע בלהיות ריסיילרים במיוחד שאתה יושב כריסיילר של אחת החברות הטובות בשוק dr-host. בלי להעליב Magic-host אני מעדיף לשבת כלקוח בריסיילר של dr-host ולא ישיר אצלך בשרת,בטח אתה שואל למה? אז אני יענה לך מהסיבה שהשרת של דוקטור הוסט מגיע לביצועים מאוד גובהים אפ טיים של 150 יום ומעלה. וחוץ מיזה אל תיהיו כל כך בטוחים שהוא העתיק אולי מדובר באותו מעצב וגם אם העתיק אז מי ישמע רוצים שאני יראה לכם כמה חברות פה העתיקו מאחות טבלאות??? אתם עוסים בטפל ולא בעיקר.. |
![]() |
# 16 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
ואכן, מדבור באותו המעצב. |
|
![]() |
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
צודק בהחלט! כשיש לך רייסלר בראסמי החברה שקנית ממנה היא זו שקובעת איך הרייסלר ואם זה מחברה כזאת אז 98 אחוז שהלקוח יהיה מרוצה ... הצעה שלי אם אתה מרגיש בטוח ודיברת עם בעלי החברה והכול והוא נשמע לך סבבה אז תקנה! יום טוב! |
|
![]() |
# 18 |
חבר פורום
|
RDY היא האחלה חברה בלי קשר לזה שהם רייסלרים שלי או לא יש לי רק כבוד הערכה למנהלים שלה
מעבר לזה הסיבה שהטבלאות מועתקות כי הם מוכרים כול דבר שיש לי אם זה שרתים ייעודים, רייסלרים או כול דבר אחר חלק מזה הוא דרך השרת שלי או כשלוחה שלי וחלק דרך שרת שיש להם בנפרד
חבר וותיק
|
וואי, כמה רעש אתם עושים מטבלה, זו רק טבלה
![]() זה לא עיצוב שנבין אתכם, פשוט טבלה |
![]() |
# 20 | |
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
ציטוט:
אלא שריסילר מוכר שרתים יעודים. :qqb006: :qqb006: :qqb006: |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |