|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר בקהילה
|
אני לא לקוח בכלל של יאן אלא של לזרטרק.
אבל הדומיין שייך ליאן מימים עברו.. עזבו תסיפור. אני פשוט לא קולט למה הוא לא מחדש/חידש/יחדש וזה כבר חודשיים!!!! |
![]() |
# 22 |
משתמש חדש
|
כן, הדומיין נתפס על ידי WebContents.com....
אין מה לעשות בקשר לזה אבל לדעתי הם 100% חייבים לך דומיין חדש ופיצוי. |
![]() |
# 23 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני הייתי תובע אותם על כזה דבר, מגיע לבחור הרבה מאוד כסף ומי שאין לו אתר לעולם לא יבין את זה ... עצה שלי תבדוק את זה עם עורך דין |
|
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
ספר לי על הרמאי הזה..
חייב לי איזה אלפייה ככה (קצת פחות) |
![]() |
# 25 |
משתמש חדש
|
יכול להיות שהוא הזמין אך התהליך לקח זמן ,או שהוא חידש אותו וגם זה לוקח זמן
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר חדש
|
בסה מאוד, פעם הבאה תבדוק יותר את החברה.
|
![]() |
# 27 |
הוסטסניון
|
שלח הודעה לחברה שקנת את הדומיין
לא משנה איזה מחיר יגידו לך שהם רוצים בעדו תסכים עם זאת ! נגיד והיה ומדובר על 50 $ סתם נותן דוגמא ! אתה הולך לעורך דין (מאחר ואתה ילד יש לךזכות לעורך דין מטעם המדינה (חינם) ) אומר לו שהחברה שקנתה דורשת "50$" ואתה מאבד יותר מ 5000 לקוחות באתר ועל כך אתה רוצה ש"אדון / מר יאן" ישא בתוצאות ובמחיר כן כן כן מזמין אותו לדיון בבית משפט הוא ישא בתוצאות ישלם יותר מ 700 שקל על התביעה על הדיון עצמו + את הדומיין שלך בוא נגיד ככה הוא יפסיד הרבה כסף + בטוח שמזה הוא יפשוט רגל אבל מאחר וסלח לי על המילה אנשים פה לא מעריכים תכסף שהם משלמים ואפילו שמדובר ב 70 שקל עכשיו מישהו יצטט אותי ויגיד כן כן או בשביל 70 שקל ? אז ככה מי שאומר את זה כנראה יש לו מלא כסף אז חברה יש לי חשבון בנג העומד על מינוס תכניסו לשם קצת ? 251982 סניף 781 בנק הפועלים לחן בוסאני תודה ! בקיצור נשמה גם אם זה 70 שקל יהיה לך שווה תאמין לי גם לראות אותו סובל + תקבל את המגיע לך ! ויאן מצטער אבל פשוט לרמות ילדים ואללה נמאס לא חושב ? הספיק לי שעל חבר שלי עבד חבר שלי כבר עזב את זה אבל תחשוב על מה שאמרתי לך ! סלמטק ![]() |
![]() |
# 28 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
סתם כמה נקודות: 1. מאיפה הגעת ל "מאחר ואתה ילד יש לךזכות לעורך דין מטעם המדינה (חינם)"? 2. מצחיק לחשוב שהם ירצו 50$ על הדומיין. קשה לי להאמין שהם יתנו אותו תמורת פחות מכמה מאות דולרים. 3. לגבי תביעת פיצויים, הוא (התובע) יצטרך להוכיח הרבה דברים לא פשוטים. למשל: הוא כותב כאן שהוא בכלל שלח את הכסף לאחר שהדומיין נגמר. מדוע זאת צריכה להיות אשמת הספק? הוא צריך להוכיח שאכן נגרם לו נזק בעקבות כך. יפה להגיד שהוא "מאבד 5000 לקוחות ביום", אבל האם זה המצב? יש לו הוכחות בעניין הזה? ועוד ועוד אני לא אומר כאן שהוא טועה או צודק, אני רק מנסה להצביע על איזו תופעה שקיימת כאן בזמן האחרון - ראייה חד-צדדית של מקרים, כשתמיד צריך לזכור שלכל מטבע יש שני צדדים. |
|
![]() |
# 29 |
הוסטסניון
|
בנוש :P
א ) שים לב אמרתי "50$" כדוגמא ! לא אמרתי בכוונה 12032348 דולר כתבתי דוגמא ! ב ) כתבתי ילד כי הוא עדיין ילד ולא נראה לי שעבר את גיל ה - 18 (נחשב קטין = ילד ) לא ? אז מצטער ! ג ) זה לא משנה את זה שהוא שילם אחרי שהדומיין נגמר ! עזוב את זה שדומיין נעלם בכללי בשביל שכולם יוכלו לקנות אותו רק אחרי איזה 3 שבועות ! מרגע תפוגתו הוא שילם לפני שמישהו אחר קנה ולא האשמתי את הספק אלה את יאן לא מדובר פה כלום ! שום דבר כנגד הספק הספק עושה את כספו וזה זכותו אני דיברתי על יאן ! ועל האתר שקנה את הדומיין ובמידה ואפילו יבקשו על הדומיין 1 מליון דולר ונכון מה שאמרת שהוא אמור להוכיח שהוא קנה מיאן ! אבל אם הוא יוכיח יקרעו לו תצורה גם אם זה מליון דולר הוא ישלם את זה בסופו של דבר :\ בכל מקרה מה שלא יהיה יאן האשם פה וזה לא פעם ראשונה שאני נתקל בו ! הוא גם פעם עבד על ילד מהשכבה שלי בקשר לאחסון או רדיו ולקח תכסף וזהו ברח למזלו אותו חבר "עשיר" וכמו מלא אנשים פה מזלזל בכסף קטן בכל זאת בני ... ![]() למען הסר ספק פותח הדיון אם אתה אינך ילד אלה עברת את גיל 18 (לפחות מיצידי 18 ומטה זה ילד) אז סליחה ! ועוד דבר בני לא בעיה אם הוא שלח לו בדואר רשום קיבל חשבונית מהדואר אם הוא ביצע הפקדה בנקאית ? חשבונית יש כבר הוכחה שהוא שילם ! ויש תאריך ... עכשיו מה שנשאר זה ליאן להוכיח הוא לא ביקש את הכסף חחחח זהו : או שלהוכיח השהוא הציע פיצוי או כסף חזרה אבל כמו בן פה הוא חייב להוכיח :P Last edited by Kuchi; 31-03-06 at 01:43.. |
![]() |
# 30 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
1. לא שאלתי איך הגעת לזה שהוא קטין, שאלתי איך הגעת לזה שזה שהוא קטין מקנה לו ייצוג משפטי חינם?
2. את המידע שאתה כותב בסעיף ג אתה מבסס על...? כלומר - בהודעה המקורית שלו לא כתוב בדיוק מתי ומה בדיוק קרה. 3. לגבי הפיצוי, נשאר עדיין להוכיח מה הנזק שנגרם, ודברים נוספים. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|