|
![]() |
# 1 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
והיא בטוח עובדת לך ? אחרי שבדקתי ככה ב REF (לא ניסיתי) strrchr = strstr עכשיו STRSTR מחזירה לך את כל מה שנשאר אחרי הנקודה לודגמא : this.is.my.file.name.and.i.like.it.txt עם STRSTR אתה תקבל : is.my.file.name.and.i.like.it.txt עכשיו עבור SUBSTR עם התחלה של 1 אתה אמור לקבל s.my.file.name.and.i.like.it.txt אבל אני לא בטוח , זה רק מהסתכלות ב REF אני יעשה בדיקה ויערוך עריכה, עשיתי בדיקה ועבור STRCHR אתה מקבל .txt כנראה שזה הולך מהסוף להתחלה...לא חשבתי על זה ככה...יפה. Last edited by RS324; 22-10-06 at 23:28.. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() זה לא עושה מהסוף להתחלה, זה עושה מהפעם האחרונה בסטרינג שנמצא התו המבוקש. ההבדל בינו ל strstr שstrstr פועל מהראשון. הsubstr זה רק בשביל להוריד את הנקודה. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
strchr -- Alias of strstr() אבל כשיש פעמיים R strrchr -- Find the last occurrence of a character in a string מוצא את המופע האחרון של תו מסויים.. בגלל זה התבלבלתי בניהם אני יעשה מבחן קטן ואני יגיד לך מה יותר יעיל.... הדרך שלי או הדרך שלך |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
אוקי אז ככה :
יצרתי 3 קבצים שונים : שכל קובץ מכיל את הנתונים לפי מה שפרסמנו. הקובץ שלי : PHP קוד:
PHP קוד:
PHP קוד:
והנה התוצאות : שלי : PHP קוד:
PHP קוד:
![]() המסקנה הדרך שאני פרסמתי הכי יעילה אחר כך של ATOM ושל משוגע לא יעילה בכלל. ניסיתי את הכל על המחשב שלי אבל אתה מוזמן לקחת את הקבצים שפרסמתי את הקוד מקור שלהם פה ולבדוק על שרת שלך. למרות שהמחשב שלי דיי אמין CENTRINO 1600 ליבה כפולה וגיגה זיכרון.... |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|