|
![]() |
# 1 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
כמה ? לקוח 1 ? ת'אמת אני לא ממש מאמין. כל פעם שיש "נפילה", "איטיות" לדקה או פחות, אתה רץ אליי(עם תירוצים) ולמה (?) כי האתר שלך על השרת שלי וכל הסיפור זה בגללך ולא בגלל הלקוחות. אתה עובד אצלי לא כדי להיות התומך הטכני אלא בשביל השרת שלי. נכון, בהתחלה עזרת מאוד כתומך והרמת פורום אחד עם 20 מודים. אז זה שהרמתי יותר מ10 כאלה אומר, עליי משהו ? לדעתי לא. כרגע אתה עובד כי אתה צריך שרת לצרכים שלך ואתה מבקש ממני להגדיל אותו או לשנות אותו לריסיילר כל חודש. + קיבלת מהחברה דומיין. אז אני לא ממש רואה על מה יש לך להתלונן או להתריע.. אתה יכול לערער כמה שברצונך על הנושא, אבל תמיד כשיש נפילה אנשים שולחים לי הודעות בICQ או MSNM גם אם אני מנותק, כך של טענתך אין שום ביסוס.. אם תביא לוג של יוזר אחד שהשרת נפל, אז משתמש אחד כולה כמו שאמרתי בהתחלה. כמו כן אתה עדיין תומך בחברה(עד מחר 19:00, כמו שקראת בהודעתי אלייך) לכן להנהלה יש את כל הזכות לערוך את ההודעה ולסגור את הנושא. הינך מוזמן לפרסם את הביקורת שוב, מחר ברגע שלא תהיה עובד בחברה יותר. בתודה רונן.. Last edited by Light-Era.Net || Ronen; 02-11-06 at 19:25.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|