|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
הלקוח שלי להלן עורך דין מסויים לא מעניין אותו במה תכתוב העיקר שזה יעבוד אני יכול להגיד לו XHTML ו HTML ו XML וכל צירוף אחר של אותיות אבל זה לא יגיד לו כלום , אתה צריך לשבת ולהסביר לו למה לדוגמא זה חשוב שכותבים לפי תקן (חיסכון בתעבורה לדוגמא , טעינה מהירה) כי כמו כל לקוח, מה שמעניין אותו בסוף זה כמה יוצא לו העיסקה (יש לי כמה מאמרים מסויימים מאד טובים בנושא) ואני דיברתי גם פה בפורום על מקרים כאלה ואחרים.... כשתגיע לעבודות ממש גדולות ורמת אבטחה אחרת ואז תצטרך להוכיח את עצמך תאמין לי מניסיון שזה לא לבנות מערכת דש"ים או SMS.... |
|
![]() |
# 2 | |
חבר על
|
ציטוט:
יש לי כמה לשלוח לך בחזרה... בכל אופן, כן, כמתכנתים צריך ללכת עם הראש בקיר ולהסביר ללקוח כל דבר קטן... |
|
![]() |
# 3 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
שברוב הפגישה הוא אמר כן והתלהב.. אמרתי לו בסוף שאני יישלח לו פירוט מסודר של ההצעה באימייל. ואתה יודע מה הוא ענה לי ? מה זה אימייל.... אותו לקוח ספציפי לא ידע בכלל מה זה מה לא לדבר על מה זה PHP ASP או HTML מה זה תקן ולמה זה טוב... ואתה יודע מה הרגשתי כשהוא אמר לי את זה ? הכי מפגר בעולם. כי בשבילו זה היה כאילו הקראתי לו סיפור בסינית עם 5 מילים בעברית. לגבי המאמרים אני ירכז אותם ואני יישלח לך אבל לא היום... למה שהתכוונתי זה דווקא פה בפורום כי עם כל הכבוד - גם אם שתינו מתכנתים שנחשבים טובים......אתה תציע מחיר יותר זול ויקחו אותך אותו דבר על קידוד - שזה הכי קל לזהות למה שייקחו אותי ב 150 - 200 שקל לקידוד כשאתה מציע ב 75... אתה מבין את העניין שלי ? ומניסיון...הצעתי למישהו סכום מסויים (שהוא היה יחסית גבוה - העיצוב היה לא פשוט ולכן הצדיק את המחיר) והוא עבר 5 "מתכנתים" שהציעו לו ב 50 עוד 4 שהציעו לו ב 100 ורק בסוף בסוף כששום דבר לא עבד הוא חזר אליי והסכים לשלם את המחיר הגבוה כביכול... זאת אומרת שאם במערכת תציע לו 1000 ואני 1500 ושתינו יכולים להגיע לתוצאה הסופית (פשוט אני יותר יעיל ויותר מאובטח) הבן אדם קיבל את התוצאה הסופית שלו וזה מה שמעניין אותו בסופו של דבר כי מבחינתו הוא קיבל את אותו דבר בפחות כסף מבחינתי...כשיהיה לו בעיות ויפרצו לו או דברים כאלה הוא יוכל לחפש אותך בסיבוב... |
|
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|