|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
תומר, להזכיר לך את סמי בכר חברכם הטוב?
בכל מקרה, היה מדהים אתמול! אווירה מעולה בהיכל ואני חייב לציין שגם האוהדים של מכבי עודדו יפה! חבל שמכבי החליטה לא לכבד את טקס הענקת הגביע. קבוצה צריכה לדעת להפסיד וגם כשהפועל הפסידה היא נשארה עד להענקת הגביע.
# 12 | |
Whatever
|
ציטוט:
17 עבירות ב 10 דק', 2 עבירות לדקה לטובת הפועל י-ם, זה לא נתפס. זה מטורף. ג'יימי ארנולד הלך 21 פעמים לקו. וכן, היה עידוד מדהים מצד שני הקבוצות. חבל שדן שמיר קיבל הוראה מדני קליין לא להגיע למסיבת העיתונאים החגיגית שנערכה לפני המשחק והבריז ממנה. תעשה לי טובה, ירושליים לא שה תמים. כל שופט בארץ הזו ששופט נגד הפועל י-ם (עבירת תוקף, לדוגמא) מקבל בוז כלכך גדול מהקהל של הפועל י-ם והליהום תקשורתי כלכך מטורף שבאותה שנייה הקריירה שלו מחוסלת (ראה ערך סמי בכר). כששופט שורק נגד מכבי ת"א עבירת תוקף מפוקפקת (ראה ערך ביינום במשחק הגמר על הגביע) - הוא מקבל חיבוק כלכך גדול מהקהל הירושלמי.
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
אני אמרתי שזה היה בסדר המעשה של דני קליין? לא!
# 14 |
Whatever
|
תודה באמת על ההסכמה.
מקווה שעל עניין סמי בכר אתה גם תסכים, אלא אם אתה אוהד הפועל י-ם, ואז כל מטרתך היא לבכות על זה שסמי בכר לקח לכם את האליפות... 5 וחצי דק' לסיום כשאתם ביתרון של 5+- ומכבי נראית שבורה.
# 15 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אני מדבר איתך על שיפוט לאורך רבע שלם שנועד להחזיר את הפועל למשחק. כמו שאמרתי קודם, מכבי יכולים להאשים רק את עצמם, בכל זאת..22 הפרש לא צריך להשמיט, גם כשהשופטים נגדך... אבל בסופו של דבר, השיפוט היה רע...הפועל יודעים את זה, אבל כשהקבוצה מנצחת (וגם מכבי בגמר הפיינל פור שנה שעברה) אז היא מעדיפה לא לדבר על זה. לא מאשים אותם, מאשים את השופטים. כמו שאמרו וזה יכתב בהסטוריה. הפועל לא ניצחו-מכבי הפסידה. אני לא יכנס לפינות קטנות וחוקים שבאו מכיוון הפועל, שהם ומכבי יוכלו להפגש רק בגמר (וכן, זאת לא הייתה הצעה של שמעון, אלא דווקא של קליין...), או עוד הצעות מאוד יפות כמו שיטת הפיינל פור לליגה סדירה. באותו נושא, גם כל אליפות שהפועל יקחו בשיטת פיינל פור (אם זה יקרה), יכתב אותו משפט. אין ערך ספורטיבי לאליפות כאשר זה בשיטה הזאת (וכן, גם האליפות של מכבי שנה שעברה ללא ערך ספורטיבי) בגלל שבשום מקום בעולם, אין ליגה (לא גביע, והיורוליג זה גביע) נגמר בשיטה של "הטוב מ1"? זה לא קיים, בשביל זה יש גביע. עכשיו, יגידו שיש בכיינות מסויימת בתגובה שלי, אבל בת'כלס, אני מפרגן להפועל..למה? כי כמו שאמרתי, מכבי לא היו צריכים לתת להפועל לחזור ב22 הפרש. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
אמנם ההפסד,
זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות למכבי ת"א. עמרי כספי הוכיח את עצמו, ואני בטוח שזה ישפיע על המהלכים הבאים של מכבי. לגבי הפועל ירושלים, היה שם משחק מלוכלך , אני מאחל לקבוצה הזאתי מוות ולשיפוט גהינום. "כל כלב בא יומו" - היום שלהם קרב..
# 17 |
Whatever
|
קצת הגזמת. מספיק לי שפניני יפסיק לשחק. שחקן מלולכלך.
# 18 |
חבר מתקדם
|
עזוב אותך מפניני שגם בזמנו היה משחק במכבי.
דרור חג'ג' התחצף לשופטים ומשם צריכה להיות עבירה טכנית. מה שקרה אתמול זה פשוט זוועה. בשבילי (אוהד מכבי ת"א) מכבי ניצחה.
# 19 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני אוהד הפועל ירושלים עוד מהבטן. דבר שני, גם אתה וגם שאר אוהדי מכבי תקועים בראש ש"השופטים לקחו לכם את הניצחון" ואני מכיר את ההרגשה הזאת ולכן אני לא אכנס איתך לוויכוח כי לא נגיע לשום מקום. שיהיה לכם בהצלחה ביורוליג ותאמין לי שאני רק מחכה ליום שבו השיפוט בארץ יהיה נורמלי.
![]() |
# 20 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|