|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ז"א לא פיזית אפל אלא נציגה של אפל בישראל. משמע שהיא מקבלת אחריות גם ממוצרי אפל שנקנו בזימבאבואה. זה לא משנה איפה קנית את המוצר - יש לך אחריות בינלאומית למוצר בתוקף של שנה. (כמובן שניתן לממש אותה רק אצל הזכיינית המורשית של אפל באותה מדינה) תקנו אותי אם אני טועה.
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() iDigital היא חברה עצמאית, לא בת של Apple. היא לא תספק אחריות על מוצר שלא נרכש דרכה. גם אם רכשת דרך יבואן אחר בישראל. הגיון בריא - משלם, מקבל אחריות. לא משלם, לא מקבל אחריות. כן אני יודע, גם אני שמעתי את אותו הסיפור, ושוב... כל "חנות" שיפתחו, בעצם תהיה של הספק הבלעדי (שכרגע הוא iDigital). אין לApple עניין להכנס לישראל. לא שיש פה כמות מטורפת של לקוחות. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
iDigital היא לא חברה בת של Apple אבל היא היבואן הרשמי שלהם בארץ. ו- Apple נותנים אחריות בינלאומית על כל המוצרים שלהם מה שאומר ש iDigital חייבים גם כן לספק לך את האחריות במידת הצורך. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
התנאי לקבלת אחריות ב-iDigital הוא התאמה בין זמן הרכישה ומספר הרכישה עם הרשומות שלהם. לא רכשת מ-iDigital, לא תקבל אחריות. אתה יכול להמשיך לטעון שכן, אבל הם עדיין לא יתנו לו. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
מאיפה אתה יודע את זה?
אם אין לך מקור רשמי, עדיף שלא תענה. עצה שלי - פשוט תתקשר ותשאל את idigital, לא עדיף מלקבל תשובות בפורום שלא מבין בזה?. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מישהו רשם בדיון- שירות למכשירי iPod שנרכשו בחו"ל מכשירי iPod אשר נרכשו בחו"ל מטופלים ב- iDigital (פארק אפק ראש העין או יגאל אלון ת"א) בהתאם להנחיית חברת Apple העולמית , תנאי בסיסי לטיפול מכשירים שנרכשו בחו"ל הינו צרוף חשבונית הקניה. טלפון לתמיכה טלפונית עבור iPod הינו- 03-6091999 זה לא בדיוק מה שאמרת, כמו שאני אמרתי, לא בטוח אל תרשום. ואיזה מזל לי, אני בראש העין (יש פה איידיגיטל). |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לאחר בדיקה נוספת, הנה ציטוט: ציטוט:
ציטוט:
אולי כי יש רק צורך ב-Mail In, מי יודע. העניין הוא שהם לא חייבים לעשות שום דבר. Last edited by עמרי שוסטר; 21-04-08 at 10:57.. |
|||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|