|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
התנאי לקבלת אחריות ב-iDigital הוא התאמה בין זמן הרכישה ומספר הרכישה עם הרשומות שלהם. לא רכשת מ-iDigital, לא תקבל אחריות. אתה יכול להמשיך לטעון שכן, אבל הם עדיין לא יתנו לו. |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
מאיפה אתה יודע את זה?
אם אין לך מקור רשמי, עדיף שלא תענה. עצה שלי - פשוט תתקשר ותשאל את idigital, לא עדיף מלקבל תשובות בפורום שלא מבין בזה?. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
שירות למכשירי iPod שנרכשו בחו"ל
מכשירי iPod אשר נרכשו בחו"ל מטופלים ב- iDigital (פארק אפק ראש העין או יגאל אלון ת"א) בהתאם להנחיית חברת Apple העולמית , תנאי בסיסי לטיפול מכשירים שנרכשו בחו"ל הינו צרוף חשבונית הקניה. טלפון לתמיכה טלפונית עבור iPod הינו- 03-6091999 |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מישהו רשם בדיון- שירות למכשירי iPod שנרכשו בחו"ל מכשירי iPod אשר נרכשו בחו"ל מטופלים ב- iDigital (פארק אפק ראש העין או יגאל אלון ת"א) בהתאם להנחיית חברת Apple העולמית , תנאי בסיסי לטיפול מכשירים שנרכשו בחו"ל הינו צרוף חשבונית הקניה. טלפון לתמיכה טלפונית עבור iPod הינו- 03-6091999 זה לא בדיוק מה שאמרת, כמו שאני אמרתי, לא בטוח אל תרשום. ואיזה מזל לי, אני בראש העין (יש פה איידיגיטל). |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לאחר בדיקה נוספת, הנה ציטוט: ציטוט:
ציטוט:
אולי כי יש רק צורך ב-Mail In, מי יודע. העניין הוא שהם לא חייבים לעשות שום דבר. Last edited by עמרי שוסטר; 21-04-08 at 10:57.. |
|||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|