|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
חבר וותיק
|
עמרי יש לי שאלה לגבי התיאוריה הזאת שהעלת כאן לדיון. מה יקרה לתיאוריה הזאת ברגע ש"נלביש" אותה על תחומים אחרים. אתה עדיין תאמין בה ותסכים איתה?
למשל השחורים באמריקה. לפני לא כל כך הרבה שנים הם ניצודו באפריקה והובאו לארה"ב בתור עבדים. היום המומעד המוביל לנשיאות הוא שחור. האם זה אומר שכל הסיפור הזה הוא בעצם מזימה של האדם השחור להשתלט על ארה"ב? |
|
|
|
# 2 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
באמת שאין לי מושג מה הקשר בין השניים. |
|
|
|
|
# 3 | ||
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
חוץ מזה תסתכל מה קרה בפעם האחרונה שתיאוריה בסגנון פורסמה (התורה של דרווין והדרוויניזם החברתי שהתפתח באירופה). אני באמת חושב שלאור אירועי ההיסטוריה יש לשכול מילים כשאתה מדבר על נושאים שכאלו. |
||
|
|
|
# 4 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
המאפיינים שפיתחו רוב הצמחים הם בהיבט הישרדותי בהקשר ליצורים החיים. אני סך הכל הרחבתי את ההגדרה המקובלת גם לבני אנוש. משמע אנחנו לא מעל חוקי הטבע. המאפיינים של שחומי העור אכן הישרדותיים, פשוט לא בהקשר לאף אדם, אלא לסביבה הטבעית. אני באמת שלא מבין את הקשר בין התנהלות האדם עם הטבע ומגוון הגנים במין האנושי. |
|
|
|
|
# 5 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
דבר נוסף שאמרת ואני רוצה לדבר עליו: אם כל חוקי הטבע תקפים גם לגבי האדם מדוע הוא נפרד מאותה הסביבה הטבעית כביכול? |
|
|
|
|
# 6 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
שוב, ההתיחסות היתה לסביבה הטבעית. במקור אין אנשים לבנים באפריקה, לכן הם לא חלק מהסביבה הטבעית. ההתיחסות היתה לטמפ', חשיפה לשמש, צבע אור וכו'. |
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|