הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 10-08-08, 18:29   # 1
RAS
חבר וותיק

RAS's Avatar

מיני פרופיל

RAS לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga צפה בהודעה
וואו..היה משחק מדהים לארה"ב...הם היו כבר צריכים לחשוב על תרגילי ראווה חדשים מרוב הארסנל שהם הראו (יחסית לכל משחק)..בעיקר בגלל המון המון המון מתפרצות מהירות...
משחק הבא צריך להיות יותר מזה אפילו (אנגולה אם אני לא טועה)...לפי מה שאמרו השדרים...אני לא מכיר את הנבחרת האנגולית...
בסדר היא שיחקה נגד יריבה לא חזקה במיוחד.. ניראה אותם מול ספרד, ארגנטינה (למרות התקופה הלא טובה בזמן האחרון - מקווה שישתפרו),רוסיה (ניצחון במשחק ידידות כמובן לא נחשב) ואולי גם יוון (ששיחקה גרוע היום) וליטא יכולות לאיים.
  Reply With Quote
ישן 10-08-08, 18:54   # 2
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי RAS צפה בהודעה
בסדר היא שיחקה נגד יריבה לא חזקה במיוחד.. ניראה אותם מול ספרד, ארגנטינה (למרות התקופה הלא טובה בזמן האחרון - מקווה שישתפרו),רוסיה (ניצחון במשחק ידידות כמובן לא נחשב) ואולי גם יוון (ששיחקה גרוע היום) וליטא יכולות לאיים.
זאת הנבחרת הכי מוכשרת מאז נבחרת החלומות המקורית....וכמובן שסין לא נבחרת לא חזקה..אבל..
כמות כישרון שיש בנבחרת הזאת..הוא פשוט עצום..ואני לא רואה נבחרת ריאלית שיכולה לעצור אותה ולקחת ממנה את התואר...כי לעומת מה שהיה הבעיה בנבחרות ארה"ב בשנים האחרונות..ההגנה נראת טוב מאוד..
  Reply With Quote
ישן 11-08-08, 22:18   # 3
RAS
חבר וותיק

RAS's Avatar

מיני פרופיל

RAS לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga צפה בהודעה
זאת הנבחרת הכי מוכשרת מאז נבחרת החלומות המקורית....וכמובן שסין לא נבחרת לא חזקה..אבל..
כמות כישרון שיש בנבחרת הזאת..הוא פשוט עצום..ואני לא רואה נבחרת ריאלית שיכולה לעצור אותה ולקחת ממנה את התואר...כי לעומת מה שהיה הבעיה בנבחרות ארה"ב בשנים האחרונות..ההגנה נראת טוב מאוד..
את זה עוד ניראה

קצת עדכונים היום מהישראלים:
- שחר פאר ניצחה את סורנה קריסטאה 3:6, 7:5, 0:6 במערכה השנייה שחר עשתה קאמבק מתוצאה של 5:0 ליריבתה היא השוותה את התוצאה ל 5:5 אך כפי שאתם רואים היא לבוף הפסידה את המערכה.

- הופסק המשחק של אנדי רם ויוני ארליך לאחר שירד גשם שוטף במגרש הצמד אנדיוני במצב גרוע מול קלמון ולודרה 6:4, 5:4 ואם זה לא מספיק אז משחקון ההגשה הוא של קלמון ולודרה.

- הופסק גם המשחק של ציפי אובליזר נגד קוריצבה במצב שציפי מפגרת 5:3.

- אלון מנדל שבר שיא ישראלי ב200 מטר פרפר (1:59.27) לאחר שהוא סיים מקום 4 במשחה שלו אך לא עלה לגמר.

- דלילה חטואל הפסידה כבר בסיבוב המוקדמות בסייף. מי שראה וזוכר הייתה עליה כתבה בערוץ 2 על זה שהיא נפצעה בדיוק מספר שבועות לפני האולימפיאדה אך היא התאוששה וחזרה לשחק.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום