|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
אתה צריך להתקין עליו hypervisor, לא ממליץ לך לעשות את זה סתם ככה אלא לחקור את הנושא לפני
![]()
# 5 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
לפי איך שזה נשמע עדיף שיתקין VMWare ESXi
הממשק הכי נוח לדעתי למי שלא מבין ![]() www.vmware.com להרשם ולהוריד - יש גירסאת חינם
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי
|
אתה מנסה למכור משהו שאתה לא מבין בו,
אתה היית קונה שירות מעצמך? קח את הזמן, תלמד, תתמקצע, תראה מה עושים גם במקרים של תקלות.. ואז תתחיל למכור. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
כתובת IP אחת יכולה להפריע , שאתה מחלק את השרת למחיצות (ע"י VMWARE או כל תוכנה אחרת) , כל מחיצה היא בעצם שרת , ועל כל מחיצה אתה מתקין את מערכת ההפעלה שלך , ולכל מערכת הפעלה צריך להיות כתובת IP משלה , ואם יש לך IP אחת בשביל כל השרת אז לא תוכל להשתמש ב VPS , השרת שלך הוא טוב רק בשביל שרת יעודי רגיל , אם אתה רוצה VPS תוסיף לו עוד כתובות IP (תדבר עם מנהל הארון) ,
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
אוקיי.
באתר שאני קונה ממנו שרת ייעודי יש כזה דבר ליד כתובת אייפי 1 + 3 failover אתה יודע מה זה אומר? כאילו 1 + 3 failover מפה אני קונה: http://seedhost.eu/dedicated_servers וכרגע יש לי את השרת PR LARGE שעולה 40 יורו עם מערכת הפעלה Windows Server 2003 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|