|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני באמת לא מתכוון לטחון מים אבל תמיד עדיף כלב חבר ולא חבר כלב. ולפותח האשכול, בכל מקרה עלייך ליהיות בעל יידע ברמה מסויימת (מינימום) על מנת לספק תמיכה ללקוח, במקביל עלייך ליהיות סבלני כלפי הלקוח ולהתנהג בכבוד כי אחריי הכל, הלקוח תמיד צודק! שיהיה לך בהצלחה.
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
אוקי תודה כולם.....נגיד יש לי ידע בDA (מה כבר צריך לדעת שם...)+התקנת פורומים ומודים כבר שנה ואני יכול ללמוד מה שצריך אז מה יהיה התהליך?
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
1. להתנהג בכבוד תמיד צריך - כל עוד הלקוח מחזיר לך באותו מטבע, אין סיבה שאני אדבר עם לקוח שמזלזל בי. 2. הלקוח לא תמיד צודק, משפט טוב לעסקים אבל אחרי הכול - אני האיש הטכני ובכל הנושא הטכני - אני צודק (לרוב), בשביל זה הלקוח משלם לי, מה שאומר..שהוא צריך לסמוך על המילה שלי. לפותח האשכול, לא הייתי רץ לתארים ולמכללות (למרות שאין בזה שום רע), הרבה מהלימוד נעשה במהלך הזמן כשמתעסקים בתחום - העיקר לעשות כל דבר עם 7 עיניים, אחרי הכול, יש אנשים מאחורי האתרים. ולא למהר, כל דבר בעיתו. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
אני לא ממהר...ובזהירות אני טוב אני עושה גיבוי אפילו לפני שאני מגדיר משהו בלוח בקרה...השאלה היא אם זה ייקח הרבה זמן עד שאני אעבור להיות תומך
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ובקשר לפאנל ניהול.... אתה יודע להשתמש בפאנל ניהול ברמת משתמש (ניחוש שלי) מה תעשה כשבעל ריסיילר לדוגמא, או בעל שרת יבקש ממך לעזור לו? אני במקומך עובר על הדמו באתר של DA http://www.directadmin.com/demo.html ולומד את הלוח על כל רמותיו ועל כל הסקינים. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה. וכמו שכתב המשתמש Telecart בזמן העבודה אתה כבר "תשתפשף". יום נעים, אבישי שמחוני.
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
ניחוש לא טוב
היה לי רייסלר שלי וגם היה לי בשרת אחד (שכבר נסגר) גישה לאדמין ועדיין יש לי אדמין בשרת אחר |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|